Članci


Negativni komentari na društvenim mrežama i kako na njih reagirati

Kada je riječ o klijentima koji svoje nezadovoljstvo uslugom ili proizvodom iskazuju na javnim profilima tvrtke, potrebno je znati kako usmjeriti komunikaciju.

 


Kako brzo i jednostavno pronaći sponzora?

Sponzorstvo je često jedan od uspješnih načina za pokretanje poslovanja, a među mladim poduzetnicima popularan je već dugi niz godina. Kako pronaći pouzdanog poslovnog partnera doznajte u nastavku.

 


Influencer marketing i tajna njegove popularnosti

Marketinški influenceri novija su pojava u svijetu oglašavanja proizvoda, no pokazalo se kako itekako znaju privući publiku.

 


Promjene i inovacije u digitalnom marketingu

Upoznajte četiri nova trenda digitalnog marketinga koji će biti neizostavni u 2018. godini!

 


Marketinški trendovi na koje bi trebalo obratiti pažnju u 2018. godini

Trendovi se u marketinškim strategijama svakodnevno mijenjaju, a stručnjaci predviđaju kako i ove godine možemo očekivati novitete na ovom području.

 


5 savjeta za uspješni božićni domjenak

Božićni domjenak nije lako organizirati niti osmisliti, zato Vam donosimo pet savjeta koji će Vam pomoći u ovom zadatku za kraj godine.

 


Kako iskoristiti blagdane za promociju vlastite tvrtke?

Božić je odlična prilika za dodatnu promociju svake tvrtke. Jednostavnim, simboličnim i originalnim poklonima privucite pažnju na svoje poslovanje.

 


Stjecanje povjerenja ključ je uspješnog poslovanja

Stjecanje povjerenja klijenata i poslovnih partnera proces je koji može potrajati, no garancija je uspješnog budućeg poslovanja.

 


Najzanimljivija događanja u svijetu marketinga ostavljena su za kraj godine

Popis konferencija, predavanja i radionica koje ne želite propustiti!

 


Tehnologija kao prepreka produktivnosti na radnom mjestu

Iako se tehnologija danas doživljava kao nešto što će unaprijediti poslovanje svake tvrtke, potrebno je obaviti određene pripreme prije njenog uvođenja na radna mjesta.

 


Video oglas kao inovativan i drugačiji način oglašavanja koji privlači pozornost na svakom portalu

Video oglašavanje sve je češća pojava s kojom se susreće svaka osoba koja koristi internet i pretražuje sadržaj na različitim portalima.

 


Druga polovica listopada u znaku zanimljivih konferencija

Ostatak mjeseca obilježen je raznim zanimljivim događanjima na području marketinga, komunikacija i korištenja novih tehnologija.