Istaknite svoju tvrtku


Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ?

Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca.

Sve to je lako ostvarivo uz portal Moja djelatnost.

Visoko, više i najviše uz moja-djelatnost.hr

Moja djelatnost nudi paket 3u1, koji će vam pogurati Vašu karijeru te pomoći u stjecanju novih klijenta.

Vaša tvrtka dobiti će mjesto u tiskanom izdanju poslovnog imenika Moja djelatnost koji se godišnje tiska u nekoliko tisuća primjeraka i slobodno distribuira na razne lokacije širom Hrvatske kao što su sjedišta raznih društva, info-stajalištima  te drugim mjestima gdje su slobodni da ih ljudi prelistaju.

Zamislite si, imenik ima efekt kao da ste na tisuće adresa poslali svoju posjetnicu. Osim toga, tiskani mediji olakšava tvrtkama / poslovnim subjektima da se individualno predstave u kategoriji djelatnosti koju obavljaju.

Svjesni smo, da je potrebno držati se uz korak s vremenom i znamo da je najbolji način da se predstavite kombinacija tiska i interneta. Zato, mi ćemo izraditi objavu na portalu Moja djelatnost putem koje ćete si osigurati poziciju te brzo pronaći nove klijente preko tražilice Google, Bing, Yahoo i druge. Objava će osigurati da se vaša ponuda ističe u moru konkurencije.

Osim toga, lokaciju Vaše tvrtke objaviti ćemo na Google karti svijeta koja će također omogućiti Vašim klijentima da vas lakše i brže pronađu.

Moja djelatnost predstavlja značajan doprinos uspjehu Vašeg poslovanja.

Što će biti vidljivo na portalu moja-djelatnost.hr?

Ako imate manju tvrtku i nemate web stranicu,  objava na Moja djelatnost djeluje kao mini web stranica, gdje možete objaviti svoje podatke za kontakt, osim toga ovdje će biti objavljen detaljan opis Vaših aktivnosti, fotografije uz ostale Vama važne informacije.

Tako Vas lako stranke, unatoč činjenici da nemate web stranicu u mnoštvu ponude na web-u mogu jednostavno i brzo pronaći kao rezultat na tražilicama Google, Bing, Yahoo i drugima.

Uz Vaše kontakt podatke, kao što su telefonski brojevi, e-mail i ostalo biti će vidljiv i opis tvrtke te fotografije koje će vaše potencijalne kupce približiti Vašem poslovanju i proizvodima.

U slučaju da imate web stranicu ili ste prisutni na nekoj od društvenih mreža sve će biti uneseno uz Vašu objavu.

Velika prednost portala je da unose možete sami promijeniti, možete dodati nove fotografije svoje djelatnosti, mijenjati kontakt podatke ili uređivati ??opise.

Neka se Vaš trud i kvaliteta poslovanja ne izgube u gomili, unesite Vašu tvrtku na poslovne karte.

Dodaj svoju tvrtku

O nama
Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku