Dodaj svoju tvrtku Nazovite nas 01 6314 299, 091 444 3515ČLANCI


5 savjeta za uspješni božićni domjenak

Božićni domjenak nije lako organizirati niti osmisliti, zato Vam donosimo pet savjeta koji će Vam pomoći u ovom zadatku za kraj godine.

 


Kako iskoristiti blagdane za promociju vlastite tvrtke?

Božić je odlična prilika za dodatnu promociju svake tvrtke. Jednostavnim, simboličnim i originalnim poklonima privucite pažnju na svoje poslovanje.

 


Stjecanje povjerenja ključ je uspješnog poslovanja

Stjecanje povjerenja klijenata i poslovnih partnera proces je koji može potrajati, no garancija je uspješnog budućeg poslovanja.

 


Najzanimljivija događanja u svijetu marketinga ostavljena su za kraj godine

Popis konferencija, predavanja i radionica koje ne želite propustiti!

 


Tehnologija kao prepreka produktivnosti na radnom mjestu

Iako se tehnologija danas doživljava kao nešto što će unaprijediti poslovanje svake tvrtke, potrebno je obaviti određene pripreme prije njenog uvođenja na radna mjesta.

 


Video oglas kao inovativan i drugačiji način oglašavanja koji privlači pozornost na svakom portalu

Video oglašavanje sve je češća pojava s kojom se susreće svaka osoba koja koristi internet i pretražuje sadržaj na različitim portalima.

 


Druga polovica listopada u znaku zanimljivih konferencija

Ostatak mjeseca obilježen je raznim zanimljivim događanjima na području marketinga, komunikacija i korištenja novih tehnologija.

 


Tajna dobrog newslettera

Jednostavno i brzo izradite odličan newsletter koji će ispuniti svoju svrhu. Privucite pažnju i zainteresirajte korisnike putem e- maila.

 


Najčešće marketinške pogreške koje je moguće na vrijeme izbjeći

Kod planiranja marketinške strategije, mnoga poduzeća često nesvjesno rade pogreške koje mogu utjecati na uspješnost poslovanja. Uz nekoliko jednostavnih koraka, moguće ih je izbjeći.

 


Važnost marketinga za mala i srednja poduzeća

Sve veći broj manjih i srednjih poduzeća koja posluju na tržištu zahtjeva korištenje novih marketinških aktivnosti i strategija koje su priilagođene manjim i srednjim poduzećima, njihovim potrebama i uvjetima.

 


Bonton novog doba – pravila u komunikaciji putem novih tehnologija

Moderna tehnologija također sadrži skup pravila kojih se potrebno pridržavati tijekom komunikacije ovim putem, pogotovo one poslovnog tipa. Engleski naziv "Netiquette" objedinio je sve principe kojih bismo se trebali držati.

 


Moć subliminalnog marketinga

Razvijanje marketinških alata koristi sve mogućnosti koje su mu dane u 21. stoljeću. Mogućnost komunikacije sa tržištem na globalnoj razini omogućuje brz napredak i prenošenje određene poruke velikom broju ljudi u najkraćem mogućem vremenu.

   • 01 63 14 299
  • info@moja-djelatnost.hr