O nama


O nama

O nama

AZUT DIGITAL d.o.o. obavlja kompletnu marketinšku djelatnost, koja je prvenstveno putem medija odgovorna za optimizaciju i učinkovitost oglašavanja svakog klijenta na krajnje produktivan način. Tvrtka je puna pozitivnih, kreativnih i predanih ljudi koji će vam pomoći da Vaša tvrtka bude prepoznata u poslovnom svijetu.

Naše djelatnosti

Osim oglašavanja, koje uključuje audio-vizualne sadržaje, televizijske i radio programe te medije u tiskanom i online obliku, također organiziramo razne promocije i događaje koje uvelike pridonose stvaranju imena Vaše tvrtke.

Vizija i principi

Vizija i temeljna načela naše tvrtke i svih zaposlenika su ljubaznost i predanost. Imamo bogato iskustvo, znanje, nudimo suradnju uz timski rad i vrhunsku organizaciju. Zalažemo se za korektan način poslovanja i individualni pristup svakom klijentu.

Misija naše tvrtke je ponajprije potaknuti hrvatsko gospodarstvo, a posebice se trudimo pomoći malim poduzetnicima da lakše savladaju izazove na tržištu.

Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju