Zašto se registrirati?


Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata?

Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite,  mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO!

Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti u moru ponuda brzo pronaći i lako kontaktirati.

Klijenti koji za Vas već znaju, u preglednicima kao što su Google, Yahoo i drugi unesu naziv Vaše tvrtke te Vas vrlo jednostavno pronalaze.

Klijent koji za Vašu tvrtku još uvijek ne zna, pretražuje usluge i proizvode online i u rezultatima nalazi razne tvrtke, vezane uz tražene usluge. Zato je važno da ste vidljivi. Ova stavka je ključna za bilo koji posao, budući da klijenti vrše pretraživanje upisujući uslugu koja im je potrebna.

Registracija na portalu moja-djelatnost.hr je investicija u uspjeh Vašeg poslovanja te Vam daje mogućnost da se približite klijentima koji vas još ne poznaju.

Prednosti portala moja-djelatnost.hr

Korisnik će Vas brzo pronaći, čak i ako nemate svoju web stranicu: uz korištenje sadržaja izrađenim posebno za Vašu tvrtku, mi ćemo osigurati da Vas pronađu i oni koji nikada nisu čuli za Vas.

  1. U slučaju da vaša tvrtka nema vlastitu web stranicu, Vaša objava na portalu Moja Djelatnost djeluje kao mini web stranica na kojoj su svi podaci, kontakti te dodatni sadržaji (slike, radno vrijem, itd.).
  2. Trajna objava na portalu: Nakon upisa na portal moja-djelatnost.hr Vaša će tvrtka tamo i ostati koliko god želite ili dok ne završite Vaš poslovni put.
  3. Najbolji oblik oglašavanja je kombinacija -tisak i online: Vaša tvrtka će biti oglašena i u tiskanom izdanju poslovnog imenika Moja Djelatnost kojemu je naklada  nekoliko tisuća primjeraka te se distribuira diljem Hrvatske.
  4. Online oglas Vaše tvrtke možete naknadno uređivati sami: Velika prednost portala moja-djelatnost.hr je da možete profil Vaše tvrtke uređivati sami, mijenjajući ??kontakte, dodajući slike i slično.

Kako se registrirati?

Upis na naš portal možete obaviti samo preko telefona. Ako niste zaprimili naš poziv već i želite se registrirati, možete nas kontaktirati na t ili nam pošaljite e-mail upit a mi ćemo Vas kontaktirati što je prije moguće.

AZUT DIGITAL će sadržajem napisanim posebno za portal moja-djelatnost.hr osigurati vašoj tvrtki da bude vidljiva na web-u.

Tijekom cijelog procesa usko surađujemo s vama, jer želimo pozitivnu suradnju koja donosi obostrano zadovoljstvo te garantira Vaš uspjeh.

Za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi!  Pridružite nam se i postanite vidljivi!


Dodaj svoju tvrtku

O nama

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju