Kako iskoristiti blagdane za promociju vlastite tvrtke?

Kako iskoristiti blagdane za promociju vlastite tvrtke?

Božić je odlična prilika za dodatnu promociju svake tvrtke. Jednostavnim, simboličnim i originalnim poklonima privucite pažnju na svoje poslovanje.

Dolazi zima i za mnoge, najljepši dio godine, Božićni blagdani i Nova Godina kao simbol novih početaka. Za poduzetnike je to još jedno razdoblje koje je moguće iskoristiti u svrhu promocije tvrtke i povećanje profita.

Božićne blagdane, baš kao i druge dane u godini koje obilježavamo ili slavimo, možemo iskoristiti za dodatnu promociju i predstavljanje vlastite tvrtke. Različitim popustima, ponudama i promocijama koje su vezane za određeno razdoblje u godini, privući ćete veći broj klijenata i kupaca.

Simbolični promotivni pokloni za Božić

U Božićnom duhu koje je karakteristično po darivanju bližnjih, svojim stalnim klijentima i kupcima ali i potencijalnim klijentima možete pokloniti različite promotivne materijale i simbolične poklone koji će izazvati pozitivne emocije. Promotivni materijali neće puno koštati tvrtku, a na suptilan način povodom Božićnih blagdana, reklamirat ćete svoje tvrtku te širiti informacije o njoj.

Osim nadolazećih blagdana, postoje i drugi događaji i dani koje obilježavamo, a koje možete povezati sa svojim poslovanjem, neki od njih su Halloween ili Black friday. Simpatičnim, malim promotivnim akcijama, reklamama i ponudama povežite tematiku sa svojom tvrtkom i upoznajte velik broj potencijalnih klijenata sa svojim poslovanjem.

Nagradne igre na društvenoj mreži Facebook

Sve je učestaliji i poznatiji način oglašavanja tvrtki putem društvene mreže Facebook, gdje velik broj malih tvrtki i obrta objavljuje različite nagradne igre koje omogućuju dobivanje različitih poklona. Božićni blagdani odlična su prilika za nagradne igre koje igra veći broj korisnika nego tijekom ostatka godine.

U duhu Božića veći je broj igrača koji će rado odigrati i Vašu nagradnu igru u nadi da će osvojiti kvalitetne i vrijedne poklone za sebe ili svoje bližnje. Nagradna igra na društvenoj mreži Facebook garantira brzo i jednostavno širenje informacija i promoviranje svake tvrtke.

Različiti događaji kroz godinu pružaju različite mogućnosti

Valentinovo je još jedan događaj koji možete iskoristiti za svoju promociju, ukoliko se bavite turizmom, najmom smještaja ili organiziranjem izleta. Također, ukoliko se Vaša tvrtka bavi izradom i prodajom nakita, tekstilnih ili drugih proizvoda, Valentinovo je izvrsna prilika da ponudite svojim klijentima i kupcima svoj proizvod ili uslugu koji mogu biti odličan poklon za voljenu osobu.

Iskoristite nadolazeće blagdane i uključite maštu, sigurno ćete pronaći način za vrhunsko i učinkovito oglašavanje Vaše tvrtke!