Dodaj svoju tvrtku

Rent a car ...  se bavi najmom automobila i drugih motornih vozila, na području ...

Ova tvrtka se bavi iznajmljivanjem vozila, passenger transport, te djelatnostima koja su slična ili usko vezana uz navedeno. Posjeduju višegodišnje iskustvo u obavljanju ove djelatnosti, tako da im se možete obratiti s potpunim povjerenjem.

Njihova vozila su potpuno nova, uredno servisirana i redovito održavana, te nisu starija od dvije do tri godine, a vozni park se sastoji od najmanjih vozila, preko malih i srednjih, pa sve do luksuznih, te nekoliko automobila s automatskim mjenjačem.

Veliki izbor različitih tipova vozila omogućit će da svako pronađe idealan automobil za svoje potrebe. Ugodna i bezbrižna vožnja ono je što dobivate najmom automobila.

U slučaju potrebe za vozilima na nekoj drugoj destinaciji unutar Hrvatske, nude mogućnost dostave automobila. Kvalitetno pokrivaju i sve Zračne luke u Hrvatskoj, a to su aerodrom Rijeka (Krk), Pula, Zadar, Split (Trogir), Dubrovnik i Zagreb. U slučaju potrebe za vozilom s vozačem, odnosno transfera prema Zračnim lukama ili slično, također nude i tu mogućnost.

Na raspolaganju su Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini, a jamče vrhunski servis i kompletnu tehničku podršku. Obratite im se s punim povjerenjem, kako bi odgovorili na sve upite vezane uz njihove usluge.

Poslovna putovanja, obiteljski odmor ili za zamjenu osobnog automobila koji je na servisu, bez obzira na okolnosti, i potrebe, rent a car može imati mnoge prednosti u odnosu na vožnju vlastitim automobilom. 

Ukoliko živite u velikom gradskom području s kvalitetnim javnim gradskim prijevozom možda ste odlučili da posjedovanje vlastitog vozila nije potrebno. Ipak, kad je u pitanju odmor ili neki drugi događaj koji se nalazi izvan dosega gradskog prijevoza iznajmljivanje automobila može biti najbolji izbor. Također, u nekim izvanrednim situacijama, kada trebate uštedjeti vrijeme ili zbog transporta stvari, rent a car će Vam pomoći u naumu da budete učinkovitiji i brži.

Iznajmljivanje velikog ili specijaliziranog vozila kao što su SUV ili kombi, može vam omogućiti  jeftinije putovanje s velikom grupom prijatelja ili širom obitelji. Rent-a-car agencije u svojoj ponudi imaju i mini-bus s 9-15 sjedala.

Prilikom iznajmljivanja vozila za poslovno putovanje, slobodno vrijeme ili za odmor možete izbjeći povećano trošenje na vašem osobnom vozilu. S vremenom to može sniziti troškove popravka i održavanja.

Ako je vaš osobni automobil stariji model, iznajmljivanje automobila za duže putovanje može vam pomoći uštedjeti novac na gorivu. Većina rent-a-car agencija ima samo novije modele vozila s malom potrošnjom goriva po kilometru.

Bez obzira gdje putujete u unajmljenom vozilu potpuno ste osigurani. Čak i ako se dogodi prometna nesreća rent-a-car agencija će osigurati još jedan automobil bez naknade. Putujte bezbrižno.

Unajmljeni automobil može vas odvesti gdje vaš osobni automobil ne može. Ako želite putovati lošijim ili slabo prohodnim cestama najam SUV vozila može biti dobra ideja. Probudite adrenalin i iskušajte kakav ste vozač u nepovoljnim uvjetima.

Kad putujete avionom na udaljene destinacije, iznajmljivanjem automobila kupujete vrijeme za više uživanja, razgledavanje grada i opuštanje.

Ukoliko želite kupiti novi automobil, iznajmljivanje tog modela na par dana može vam dati prošireni test te otkriva nijanse o vozilu koje inače ne biste mogli saznati. Pomoći će Vam u odluci koji je automobil pravi za Vas.

Agencija za iznajmljivanje automobila također Vam može omogućiti najam određene vrste vozila za posebnu prigodu. Bilo da želite kombi za sve rođake i kampiranje ili luksuzni automobil za vjenčanje.

Najam automobila može vam pomoći projicirati određenu sliku poslovnim kontaktima ili suradnicima. Ovisno o vašim potrebama, novi, luksuzni automobil može biti u prednosti pred vašim uobičajenim automobilom.

 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sri

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  8-20h

 • ned

  8-20h

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr