Dodaj svoju tvrtku
Proizvodnja i prodaja bučinog ulja

ULJARA SINKOVIĆ


NASELJE KOMARI 13, BEDEKOVČINA, 49221 Bedekovčina

Proizvodnja i prodaja bučinog ulja |  


ULJARA SINKOVIĆ OBRT ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU I PRERADU mlado je poduzeće s velikim ambicijama, u potpunosti predanu kvalitetnom radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe proizvodnju i prodaju bučinog ulja visoke kvalitete. Sjedište je na adresi Naselje Komari 13, Bedekovčina. Kvaliteta usluga nadaleko je poznata, što je zalog za nastavak uspješnog i proaktivnog poslovanja.

sinkovic_33

Proizvodnja bučinog ulja

Obrt ULJARA SINKOVIĆ posluje od 2017. godine sa sjedištem u Bedekovčini, na području Krapinsko-zagorske županije. Svoje usluge pruža diljem Hrvatske. Specijalizirani su za proizvodnju i prodaju kvalitetnog bučinog ulja. Uz maloprodaju i veleprodaju ulja, obrt također vrši i komunalne usluge te usluge uređenja krajolika a tu je još i proizvodnja povrća u otvorenom i zatvorenom prostoru. Sve usluge vrše iznimno odgovorno i pouzdano te prate novitete na tržištu koji se tiču obavljanja posla propisanog djelatnošću, na koji način ostaju konkurentni na tržuštu.

Uslužni djelatnici uvijek su Vam na usluzi, za sva pitanja i eventualne nedoumice te će Vam rado pomoći odabrati proizvod, ovisno o Vašim potrebama.

Proizvodnja bučinog ulja samo je dio onoga što na raspolaganju ima obrt ULJARA SINKOVIĆ, koji u radu slijedi isključivo najviše standarde, stoga im se obratite s punim povjerenjem.


Bučino ulje vrhunske kvalitete, Bedekovčina

Na području Bedekovčine posluje poslovni subjekt specijaliziran za proizvodnju i prodaju visokokvalitetnog bučinog ulja, koje je izvor zdravlja. Sadrži ugljikohidrate, esencijalne kiseline, vitamine iz B grupe, vitamin C te obiluje vitaminom E, a ujedno je i prepuno minerala i bjelančevina. Često se u ljekovite svrhe koristi za bolesti prostate i kod raznih avitaminoza, a ujedno poboljšava imuno-sustav, poboljšava raspoloženje i koncentraciju te pospješuje crijevnu floru. Kao delikatesno ulje dodaje se u salate ili kuhane priloge.

ULJARA SINKOVIĆ u sklopu djelatnosti bavi se i uzgojem povrća. Kao komplementarnu djelatnost navode uređenje krajolika i komunalne usluge.

Sve usluge vrše pouzdano i pedantno, a pri proizvodnji ulja koriste suvremene tehnike, kako bi i kvaliteta proizvoda bila što je bolja moguća.

Realan omjer cijene i kvalitete proizvoda dodatan je poticaj da zatražite njihove usluge, stoga im se obratite s punim povjerenjem.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  08:00-16:00

 • uto

  08:00-16:00

 • sri

  08:00-16:00

 • čet

  08:00-16:00

 • pet

  08:00-16:00

 • sub

  08:00-16:00

 • ned

  /ne radi

Bućino ulje

Poštovani, želio bih kupiti 1 L bućinog ulja. Kolika je cijena i da li ulje možete poslati na moju adresu: Marijan Posnjak Budislavićeva 7 21220 Trogir Lijepi pozdrav


Krasica 119e, 51224 Krasica

Naručujem 0,50 hladno prešanog bučinog ulja.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr