Najzanimljivija događanja u svijetu marketinga ostavljena su za kraj godine

Najzanimljivija događanja u svijetu marketinga ostavljena su za kraj godine

Popis konferencija, predavanja i radionica koje ne želite propustiti!

Za sve poduzetnike i marketinške stručnjake važno je da budu u toku sa događajima u svijetu marketinga te da prate novitete na tržištu. Najbolje i najinteresantnije informacije ćut ćete upravo na seminarima, radionicama i konferencijama koje su posvećene marketingu.

Kako bi kvalitetno završili 2017. godinu, posjetit ćemo Vas na mnoštvo zanimljivih konferencija koje se odvijaju na području cijele Hrvatske. U nastavku donosimo kratak pregled događanja koja bi mogla biti interesantna svim marketinškim stručnjacima, ali i onima koji to tek žele postati.

16. studeni rezerviran je za četvrto izdanje događaja DAMconf koji je posvećen digitalnom oglašavanju i marketingu u Hrvatskoj i regiji. Radionica će se održati u Zagrebu, a okupit će marketing managere velikih tvrtki, stručnjake za oglašavanje, poduzetnike i influencere. Zanimljivi i stručni gosti govorit će o digitalnom marketingu i uvesti Vas u svijet bez granica.

Od 21. do 26. studenog na Zagrebačkom Velesajmu održat će se jedan od najvećih sajmova video igara u ovom dijelu Europe- Reboot InfoGamer 2017. Zagriženi ljubitelji video igara otkrit će svoje najdraže i najmrže trenutke kada su u pitanju video igre, a na Vama je da dobivene informacije okrenete u svoju korist.

Sljedeći događaj bit će u potpunosti posvećen i zanimljiv ženama koje svoju uspješnu karijeru žele ostvariti u području digitalne industrije i marketinga. 5. prosinca održat će se četvrti nastavak projekta Ladies of New Business, kojim potiču uključivanje i osnaživanje žena u digitalnoj industriji. Događaj će se održati u Centru znanja, kreativnosti i inovacija- HUB385. Glavna tema događanja je ''Zašto industrija igara ne može bez žena''. Događaj je u potpunosti posvećen gaming industriji te će se pokrenuti teme koje obuhvaćaju izazove s kojima se žene susreću u razvoju digitalne karijere. 

Zadar DigIT konferencija održat će se na samom kraju godine, a u središte pozornosti stavlja digitalni turizam.

Osim spomenutih konferencija, Grad Zagreb nudi pregršt korisnih radionica koje pomažu polaznicima u snalaženju i dobivanju novih ideja kada govorimo o različitim marketinškim alatima.

U nastavku navodimo radionice koje će Vam pomoći u otkrivanju novih marketinških mogućnosti.

20. - 22. 11. Future is here: Dinamički Facebook Marketing
21.11. Google AdWords s Miroslavom Vargom
23.11. Vještine osobne prodaje B2B kupcima
24. 11. Besplatni internet marketinški alati: kako povećati prodaju
27.11. Emocionalna inteligencija na poslu
29.11.  SEO: Napravite web stranicu koja prodaje
30.11.  Maloprodaja: vještina i kultura usluživanja kupaca
07. 12.  Mailchimp: najbolji newsletter alat i sve što o njemu trebate znati
07.12. Vještine osobne prodaje za male i srednje tvrtke                                                                               
07. 12. Menadžersko odlučivanje
12. 12. Call centar i korisnička podrška telefonom

Iskoristite brojne mogućnosti koje su Vam ponuđene te kraj godine iskoristite za stjecanje novih znanja i vještina koje će Vam početkom iduće godine pomoći u poslovanju i razumijevanju tržišta.