Gdje postaviti jumbo plakat?

Gdje postaviti jumbo plakat?

Reklama na jumbo plakatima usmjerena je najviše na poslovne aktivne ljude koji su stalno u pokretu i koji zbog prezauzetog životnog stila ne uspijevajuju pratiti klasične medije. Prema istraživanjima koja su sprovedena, jumbo plakati spadaju u jedan od najefikasnijih načina oglašavanja.

Stručnjaci tvrde da oglašavanje putem jumbo plakata najviše pomaže malim tvrtkama da postanu vidljive.


Gdje će jumbo plakati najbolje doći do izražaja?

Potrebno je razmisliti gdje da se postavi jumbo plakat kako bi ga vidjelo što više ljudi, a da istovremeno dolazi do izražaja. Najbolje su lokacije tamo gdje je gust saobraćaj (putevi koji vode od i do velikih urbanih središta), jer omogućavaju veliku vidljivost istih.

Najpoželjnije su lokacije one u kojima često dolazi do zastoja saobraćaja. Tada je veća vjerojatnost da će sudionici u saobraćaju obratiti pažnju, a samim tim i zapamtiti reklamu.

Sadržaj jumbo plakata treba biti jednostavan, a istovremeno i atraktivan. Poruka mora biti lako razumljiva, kako bi se što bolje zapamtila.


Zašto se oglašavati na jumbo plakatima?


• Nemoguće ih je izbjeći

S obzirom da sve više vremena provodimo u našim automobilima i javnom prijevozu, nemoguće je ne primijetiti jumbo plakate, stoga je ovaj vid oglašavanja je vrlo učinkovit.

• Beskonačne mogućnosti dizajna

Kada se oglašavanje vrši preko jumbo plakata, kažemo da je samo nebo granica. Stojimo Vam na raspolaganju za razne mogućnosti od toga kako biste napravili plakat, kakvu biste poruku poslali itd.

• Nove tehnologije omogućavaju nove načine

Uvijek pratimo suvremene trendove oglašavanja. Uz korištenje digitalnih jumbo plakata, Vaša reklama ostavlja još jači i bolji dojam.

• Reklamiranje 24/7


Još jedna od prednosti jumbo oglašavanja je ta, da oni privlače pažnju potencijalnim kupcima svakog sata, svakog dana u tjednu.

• Utjecaj

Veliko i odvažno je uvijek najbolje.