Druga polovica listopada u znaku zanimljivih konferencija

Druga polovica listopada u znaku zanimljivih konferencija

Ostatak mjeseca obilježen je raznim zanimljivim događanjima na području marketinga, komunikacija i korištenja novih tehnologija.

Iako smo već "zagazili" u drugu polovicu listopada, jesen je i ove godine donijela pregršt događanja na području medijske kulture, marketinga i oglašavanja. To znači kako u preostala dva tjedna još uvijek na rasporedu ima velik broj zanimljivih konferencija na ovom području, koje su svoje mjesto održavanja pronašle u gradovima diljem Hrvatske. Stoga još uvijek nije kasno da sudjelujete u nekima od njih, i provjerite koji su najnoviji trendovi u svijetu modernih tehnologija i oglašavanja.

Rovinj će tako od 17. do 20. listopada ugostiti HrOUG konfereciju, događanje u okviru kojeg će biti predstavljene novosti na Oracle području, ali i ostalim područjima vezanim za IT razvoj i implementaciju. Mjesto održavanja je Island hotel Istra na otoku Sv. Andrije pokraj Rovinja. Ovogodišnje izdanje će posjetiti predstavnici raznih lokalnih i regionalnih udruga povezanih s primjenom tehnologija u poslovanju, a dio njih održati će i zanimljiva predavanja.

Svega dva dana kasnije, u Splitu započinje konferencija Best Stay 2017. Ovogodišnje izdanje održava se 19. i 20. listopada, a riječ je o konferenciji vezanoj za turizam u regiji, koja okuplja više od 300 europskih stručnjaka i idealno je mjesto za učenje o najnovijim trendovima u hotelijerstvu. Mjesto održavanja je Hotel Park Split.

CHANGE konferencija ove godine dočekuje svoje drugo izdanje. Riječ je o događanju u organizaciji tvrtke KING ICT, a posvećena je temama vezanim uz razvoj enterprise rješenja. Uz velik broj gostujućih predavača, na rasporedu su i brojne radionice namijenjene menadžerima, a vezane za organizacijske vještine. Konferencija se održava 21. listopada u prostoru zagrebačkog Kraša.

Dignet Days konferencija sljedeća je na popisu zaljubljenika u tehnologiju. Održati će se u prostoru Cinestar Arena Zagreb 25. listopada. Ključne teme biti će GDPR  te ERP i BI rješenja, a predavanja i ove godine donose veliki broj novosti u svijetu poslovnih informacijskih sustava.

Terme Tuhelj 26. će listopada ugostiti Ekobit DevArenu 2017, stručnu konferenciju o razvoju softvera i informacijskih tehnologija. O navedenom ćete imati priliku slušati od strane vodećih voditelja softverskih projekata, razvojnih inženjera, i ostalih IT profesionalaca.

Kraj mjeseca rezerviran je za Hack it! Riječ je o tradicionalnom hackatonu u organizaciji Hrvatskog Telekoma, a i ove godine najbolji tim ima priliku za osvajanje nagrade u iznosu od 30 000 kuna. Hackatron je na rasporedu 28. i 29. listopada u Parku Stara Trešnjevka u Zagrebu.