Dodaj svoju tvrtku

Tisak na tekstil u Rijeci, ponuda je koju koristi veliki broj zadovoljnih korisnika sa područja Primorsko- goranske županije BOMBON TISAK J.D.O.O. tvrtka je koja je prepoznata po visokoj kvaliteti i po bogatoj ponudi usluga.

Ističe kvalitetne usluge vrhunskog tiska na tekstilu. 


Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. u svom poslovanju koristi modernu mehanizaciju koja klijentima jamči visoku razinu kvalitete svih usluga.

Tvrtka posluje već niz godina i prepoznata je na području Rijeke među maturantima, osebujnim umjetnicima i kreativcima.


Tisak na tekstil na području Rijeke

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. posluje od 2014. godine sa sjedištem u Rijeci, a posluje na području cijele Primorsko-goranske županije.

Tvrtka je smještena na adresi Bošket 12.

Na području županije prepoznata je kao tvrtka bez konkurencije kada govorimo o mogućnostima usluga i ponude koju nude.

Dodatna lokacija je na adresi Automotodrom 1, Čavle. 

Široka_ponuda_tiska

Široka ponuda tiska

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi digitalnim tiskom koji je posljednjih godina doživio procvat i otvorio nove mogućnosti.

Zbog jednostavne i povoljne izrade postao je široko dostupan.

Tisak na različite tekstilne materijale ima bogatu publiku zbog različitih mogućnosti i izražavanja svog stava.

Svakoj osobi je pružena mogućnost da prenese svoju ideju na tkaninu te time postane vlasnik personaliziranog komada odjeće ili modnog dodatka.

Stručna_i_moderna_tehnologija_i_oprema

Stručna i moderna tehnologija i oprema

Razvoj tehnologije učinio je da tehnika oslikavanja platna i tehnika tiska na tekstil postanu dostupne svima.

Pristupačne cijene stvaraju odlične uvjete za naručivanje velikog broja primjeraka za različite prigode u kojima grupe ljudi žele nositi isti odjevni predmet sa određenom porukom.

Tisak na različite tekstilne predmete pruža mogućnost izdvajanja iz okoline, individualnog isticanja i slanja određene poruke.

Ljubaznost_i_profesionalnost_djelatnika

Ljubaznost i profesionalnost djelatnika

Tvrtka BOMBON TISAK uspješno posluje već dugi niz godina i njeni zaposlenici imaju bogato iskustvo u radu sa klijentima tako da su u mogućnosti prepoznati klijentove želje.

Tvrtka je uspješno prepoznala sve veće zahtjeve tržišta za ovom tehnikom te se danas može pohvaliti moderno opremljenim pogonom koji će zadovoljiti sve zahtjeve klijenata.

Zaposlenici s bogatim iskustvom u radu upoznati su s time kako će određena vrsta tkanine reagirati na boju te će Vam svakako osigurati najbolje rješenje.

Tisak na tekstil, djelatnost je koju kvalitetno obavlja tvrtka BOMBON TISAK  J.D.O.O., kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr