Dodaj svoju tvrtku

Tisak na tekstil jedan je od najčešćih ukrasa svakog odjevnog predmeta ili modnog dodatka i mijenja cijelokupni dojam predmeta.

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. njeguje bogato znanje i iskustvo i stvara prekrasan i kvalitetan tisak po Vašoj želji.


BOMBON TISAK  J.D.O.O. tvrtka je koja je prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga, a ističe usluge vrhunskog tiska na svim vrstama tekstila.

U svom poslovanju koriste modernu mehanizaciju i klijentima jamče visoku kvalitetu svih usluga.

Tisak_na_tekstil_u_Rijeci

Tisak na tekstil u Rijeci

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. osnovana je u Rijeci, sa sjedištem na adresi Bošket 12, a posluje na području cijele Primorsko-goranske županije.

S poslovanjem je krenula 2014. godine. Kompletna oprema za sve vrste tiskanja na tekstil, moderna mehanizacija i kvalitetne boje osigurale su profesionalnu uslugu, a samim time i mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Primarna djelatnost tvrtke obuhvaća pružanje kompletnih usluga tiska na tekstilu, koji uključuje tisak na majice.


Individualiziran i specijaliziran proizvod

Tehnika digitalnog tiska postala je omiljena u sve većem broju industrija. Koristi se kako bi se privukla pozornost na određene proizvode i kako bi se povećala njihova kupovina i distribucija.

Digitalni tisak predstavlja vrstu tiska pomoću koje printer izravno ispisuje motiv na tkaninu. Boja automatski ulazi u pore tkanine i samim time nestaje dojam komada plastike naljepljenog na tkaninu.

Razvoj tehnologije učinio je tisak na tekstil tehnikom koja je dostupna svima, po sve pristupačnijim cijenama

Široka_mogućnost_odabira_motiva

Široka mogućnost odabira motiva

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. na raspolaganju ima muške, ženske ili dječje majice tako da na licu mjesta možete odabrati odgovarajuću veličinu, kroj i boju te dogovoriti motiv koji želite tiskati.

Prilikom odabira motiva, ograničenja nema. Kompjuterskim unosom tiskarski stroj će željeni natpis ili fotografiju izravno prenijeti na materijal u njenom izvornom obliku i originalnog izgleda.

Kvalitetne boje i oprema za tiskanje osigurat će žive boje koje neće izblijediti niti nakon više pranja pri visokim temperaturama.


Digitalni tisak garantira personaliziranost predmeta

Digitalni tisak je otvorio brojne mogućnosti te postao široko dostupan zbog svoje jednostavne, brze i povoljne izvedbe.

Od razvitka industrije tiska, svaka osoba dobila je mogućnost da prenese svoju ideju na tkaninu te time postane ponosni vlasnik personaliziranog komada odjeće.

Tvrtka BOMBON TISAK jamči visoku kvalitetu i trajnost svih otisnutih majica. To znači da majice možete održavati kao i bilo koji drugi odjevni predmet.

Tisak na tekstil, samo je dio djelatnosti koju kvalitetno obavlja tvrtka BOMBON TISAK  J.D.O.O., kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr