Dodaj svoju tvrtku

Tisak na tekstil predstavlja izradu unikatnog komada odjeće ili drugog predmeta od tekstila ~ Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. omogućuje izradu kvalitetnog i profesionalnog tiska na različite tekstilne predmete.


BOMBON TISAK  J.D.O.O. tvrtka je koja je prepoznata po visokoj kvaliteti svojih usluga.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge vrhunskog tiska na tekstilu. Korištenje moderne mehanizacije klijentima jamči profesionalnost i stručnost.

Tisak_na_tekstilu_u_Rijeci

Tisak na tekstilu u Rijeci

Tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O. svoje sjedište ima u Rijeci, na adresi Bošket 12, a posluje na području cijele Primorsko-goranske županije.

S poslovanjem je krenula 2014. godine i pruža kompletne usluge tiska na tekstil na području županije.

Tvrtka ima i dodatnu lokaciju na adresi Automotodrom 1, Čavle, također na području Primorsko- goranske županije.

Tisak_na_majce

Tisak na majce

Tvrtka BOMBON TISAK u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi pružanjem usluga tiska na tekstilu, koji uključuje i tisak na majice.

Digitalni tisak na majice je vrsta tiska pomoću koje printer izravno ispisuje motiv na tkaninu. Boja automatski ulazi u pore tkanine i samim time nestaje dojam komada plastike naljepljenog na tkaninu.

Tvrtka na raspolaganju ima muške, ženske ili dječje majce tako da na licu mjesta možete odabrati odgovarajuću veličinu i kroj te dogovoriti motiv koji želite tiskati.

Moć_digitalnog_tiska

Moć digitalnog tiska

Digitalni je tisak posljednjih godina otvorio razne mogućnosti te postao široko dostupan. Sada je riječ o mogućnosti da svaka osoba prenese svoju ideju na tkaninu te time postane vlasnik personaliziranog komada odjeće ili modnog dodatka.

Razvoj tehnologije učinio je tisak na tekstil tehnikom koja je dostupna svima, po sve pristupačnijim cijenama

Brzo, jednostavno, povoljno i kvalitetno otisnite na svoju odjeću što želite i budite jedinstveni i posebni!

Vrhunska_tehnologija_i_profesionalna_izvedba

Vrhunska tehnologija i profesionalna izvedba

Ova je tvrtka prepoznala sve veće zahtjeve tržišta te se može pohvaliti moderno opremljenim pogonom i profesionalnom opremom koja će zadovoljiti sve zahtjeve klijenata.

Zaposlenici s bogatim iskustvom stručni su i upoznati sa vrstama tkanina i kako će koja reagirati na boju.

Svojim znanjem pružit će Vam najbolje rješenje!

Tisak na tekstil, djelatnost je koju kvalitetno obavlja tvrtka BOMBON TISAK J.D.O.O., kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

T Shirt

Hallo! Ich war im Oktober bei Euch mit der Familie und meinen Rennfahrern. Brand Racing 4 Länder Cup! Ich möchte gerne viele T-Shirt´s bestellen. Meldet euch bitte per Mail! Dankeschön!


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr