Voćarstvo i vinogradarstvo

IVAN - POLJODJELSKI OBRT Vinarstvo, Ilok

Podjeli tvrtku:
IVAN - POLJODJELSKI OBRT
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Vladimira Nazora 59, 32236, Ilok
Trenutno otvoreno: -

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

bonitetna ocjena

bonitetna ocjena 2021

Poslovni prihodi
18.208.913,00 (2020)
Broj zaposlenih:
33 (2020)
Više poslovnih informacija

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

O tvrtki

Vinarstvo, Ilok | 


IVAN - POLJODJELSKI OBRT njeguje tradicijsko poslovanje i uživaju u radu sa vinovom lozom i njenim plodovima.

Svo svoje znanje i iskustvo te trud uložili su u proizvodnju i pružaju vrhunske proizvode.

Vinarstvo,Ilok2

Vinarstvo, Ilok

IVAN - POLJODJELSKI OBRT nalazi se u Iloku, na području Vukovarsko- srijemske županije, sa sjedištem na adresi Vladimira Nazora 59.

Primarna djelatnost je vinogradarstvo i vinarstvo, a u sklopu nje se bave:

 • proizvodnjom vina
 • proizvodnjom loznih sadnica/ cjepova
 • kušnjom/ degustacijama vina
Bog je dao da ovo podneblje smješteno u nizinskom krajoliku srednjeg toka Dunava zadobije sve potrebne prirodne uvjete za rast ponajboljih sorti vinove loze.

Vinarstvo u Iloku, djelatnost je kojom se bavi IVAN - POLJODJELSKI OBRT.

Za dodatne informacije ili pitanja, obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  -
 • utorak
  -
 • srijeda
  -
 • četvrtak
  -
 • petak
  -
 • subota
  -
 • nedjelja
  -

Grozan miris vina

Poštovani g. Ivane, već 12 godina kupujem grožđe iločke graševine i radim vino u Zagrebu (dovezu mi ga iz Iloka) za vlastite potrebe. Mogu reći da je vino s mojim iskustvom danas zavidne razine kvalitete. Trenutno se u bačvi taloži i čekam prvi pretok, i dok se moje vino ne izbistri kupio sam Ilok Graševinu od 3 l. misleći da će biti koliko-toliko korektno, bez obzira na relativno nisku cijenu od oko 40 kn za 3 l. Međutim, takav odvratni smrad u vinu (neopisiv, nije na sumpor, niti na trula jaja nisam očekivao u vinu koje se zove Iločka Graševina). Ne znam kako ste to postigli, ali sramotite sortu vina, Ilok i na koncu svoje ime! Ponavljam, bez obzira na cijenu (u Sloveniji mogu nabaviti pristojno, pitko vino za 1 € po litri). Ako imate imalo razuma prestanite to raditi, ne znam kome ćete takvo smrdljivo vino prodavati za par godina jer ga sigurno nitko neće kupiti drugi put. Srdačan pozdrav amaterski vinar Dražen Ružić dipl. ing. el., 091 1877 022 druzic57@gmail.com Gorjanska 26 10000 Zagreb


Reklamacija

Poštovani , obzirom na prijašnju kvalitetu svijetlo zelene graševine , koja se izrazito pokvarila (naglo) boja hrđe , zaključujem da se radilo o navlakuši , jer sada na tržište se šalje sve više lošeg vina koje je nepitko , nakon što ste zadobili povjerenje vinoljubaca . Šteta . Kockate se ugledom koji zasigurno imate . ŠTETA !!!!


P.O.IVAN V. Nazora 59

Poštovani, redovito kupujem Vaš proizvod, Ilok Graševinu u kartonskom pakiranju, od 5 i 3 litre. Kako imam obiteljsku kuću, i primjerenu podrumsku prostoriju, na polici u podrumu su bila 3 kartonska pakiranja sadržaja po 3 litre, od kojih su dva " napuhana ", samo šta ne prsnu... Na kartonskoj kutiji je oznaka : LOT 4920230B1. Kako sam iste kupio u Kauflandu unatrag par mjeseci, jasno da nisam sačuvao račun, jer s obzirom na dosadašnje dobro iskustvo sa Vašim vinima nisam ni očekivao ovakav problem. Molim da mi odgovorite šta mi je činiti, kako, gdje, i na koji način mogu iste zamijeniti. Hvala.


Kvaliteta vina

Poštovani, Prije dva dana kupio sam u prodavaonici KAUFLAND u Zagrebu vaše vino, pakirano u kutiju od 3 litre, alkohola 12,0% (u aluminijskoj foliji sa malom slavinom) za koje sam i sačuvao račun. Vino je ILOK GRAŠEVINA, berba 2018.G - naziva: KVALITETNO SUHO BIJELO VINO, ZAŠTIĆENA OZNAKA IZVORNOSTI HRVATSKO PODUNAVLJE, proizvođač P.O. IVAN, V. Nazora 59, 32236 Ilok, LOT Broj L401804W1 (Sadrži sulfite). Međutim, kao prvo vino je roze boje (a ne bijelo) a uz to ima grozan okus. napominjem da sam i prije znao kupovati to Vaše vino ali nije bilo takvog okusa niti te boje. Kako mislim da nema smisla pitati i/ili reklamirati proizvod u prodajnom mjestu (KAUFLAND Zagreb, PJ5930, jablanska ulica, molio bih Vas da mi potvrdite dali ta sorta vina odgovara navedenom (boja i čudan okus - niti malo sličan graševini) i što bih mogao poduzeti glede reklamacije. Znam da to nije neka velika svota novaca (39,99 kn) ali bih htio biti siguran dali je to takva sorta jer ako je, tada nisam baš voljan ponovno kupovati isto vino. Ne znam kako bih Vam opisao okus ali vjerujte, stvarno je grozan - nije za piti (ja sam inače relativno dobar poznavatelj vina).Napominjem da ambalažii kutije nema nigdje naveden datum pakiranja. Molim za pomoć i Vaše mišljenje. Moj kontakt broj je: 098 218 275 e-mail: bmurat50@gmail.com Sa štovanjem, Boris Murat, dipl.ing.el.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

GEODINAMIKA J.D.O.O.

Geodetske usluge, energetsko certificiranje Bol, Split

Tršćanska 33, 21000 Split

TURKOVIĆ, OBRT ZA IZRADU METALNE GALANTERIJE I STROJNU OBRADU METALA

Metalna galanterija,bravarija i tokarenje,Ogulin

Turkovići 47A, 47300 Turkovići Ogulinski

MOTO BIPS D.O.O.

Servis i prodaja motora u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Vladimira Nazora 25, 43000 Bjelovar

PIZZERIA PICCOLINA

Ukusna pizza Dugave, Novi Zagreb

Hrelićka 37, 10000 Zagreb

NOSTROMO D.O.O.

Iznajmljivanje plovila i škola jedrenja i jedrenje Jadranom

Šulentićeva 6, 10000 Zagreb