Dodaj svoju tvrtku

Uzgoj i prodaja krumpira, ogulinski kiseli kupus, Salopek Selo, Ogulin | 


Tvrtka AGROPROM d.o.o. posluje od 1994. godine u Ogulinu, u Salopek Selu, Karlovačka županija.

Svoje proizvode prodaje na području cijele Hrvatske.

Uzgojiprodajakrumpira,ogulinskikiselikupus,SalopekSelo,Ogulin2

Uzgoj i prodaja krumpira, ogulinski kiseli kupus, Salopek Selo, Ogulin

Tvrtka AGROPROM D.O.O. posluje već dugi niz godina, a u svom poslovanju slijedi samo najviše standarde.

Nudi usluge:

 • uzgoja i prodaje krumpira
 • proizvodnja i prodaja kiselog kupusa - ogulinski kiseli kupus
 • vakumirani kiseli kupus
 • proizvodnja i prodaja graha

Predan rad i bogato znanje omogućilo je kvalitetnu i profesionalnu proizvodnju. Proizvodi su dostupni u veleprodaji.

Uzgoj i prodaja krumpira, ogulinski kiseli kupus, proizvodi su tvrtke AGROPROM D.O.O.

Za sve detaljnije informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  -

 • uto

  -

 • sri

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sub

  -

 • ned

  -

Kiselo zelje

Poštovani, Supruga i ja imamo mali OPG u okolici Samobora, bavimo se uzgojem i proizvodnjom ljutih paprika, papričica, extremno ljutih papričica, salate, matovilca te rajčice i paprike. Na upit naših stalnih kupaca o kiselom zelju jednostavno se ne bavimo sa kiseljenjem jer nam i ovaj asortiman dosta oduzima vremena. Želimo pored naših stalnih proizvoda staviti i domaće kiselo zelje u asortiman prodaje da naše stranke budu u konačnici zadovoljne. Ako ste zainteresirani za neku vrstu suradnje, stojim na usluzi, sve opcije su otvorene, a naročito opcija ako se dogovorimo za primjerenu cijenu jednostavno otkupimo od Vas određene količine. LP OPG M. Pavelić


Poslovna suradnja

Poštovani, Željela bi ukratko predstaviti tvrtku te vas zamoliti da služba nabave evidentira naše podatke kako bi nas kontaktirala shodno potrebi. Tvrtka Svijet medija osnovana je 1994. godine u Zagrebu i od tada uspješno posluje u svijetu trgovine elektroničkim medijima i povezanim proizvodima. Jamstvo naše dugovječnosti su svakako zadovoljni kupci – poslovni partneri koji se u svakom trenutku mogu osloniti na nas - kvalitetna oprema, korektne cijene, savjeti. Referentnu listu sačinjavaju brojna ministarstva, institucije, renomirane tvrtke, osnovne, srednje škole, krajnji korisnici – svima pristupamo s jednakom pažnjom te pronalazimo optimalna rješenja shodno upitima. Tvrtka se bavi maloprodajom i veleprodajom elektroničke opreme i softwarea koji se koriste za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju (prijenosna računala, mobiteli, printeri...), uređaja za prijenos i reprodukciju audio/video signala (televizori, hifi, projektori,...), kućanskih uređaja (bijela tehnika, mali kućanski aparati, osobna njega,...), LED žarulja, baterija, igračaka, igraćih konzola i igara te još mnogo ostalih povezanih kategorija proizvoda. Neki od renomiranih svjetskih proizvođača zastupljenih u prodajnom programu su: Sony, Samsung, Panasonic, Grundig, LG, Apple, HP, Toshiba, Asus, Acer, Lenovo, Canon, Nikon, Electrolux, Philips, Tefal, Rowenta, Gorenje, Moulinex, Braun, Remington, Garmin, Mio, Nintendo, Microsoft, ...i još mnogo drugih. Pregled ponude možete vidjeti na našoj web stranici www. svijet-medija.hr. Ovim e.mailom stavljamo se na raspolaganje te ćemo rado odgovoriti na svaki vaš upit.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr