Dodaj svoju tvrtku
ORDINACIJA ZA FIZIKALNU MEDICINU, REUMATOLOGIJU I REHABILITACIJU VLASTA URBAN TRIPOVIĆ, DR. MED

ORDINACIJA ZA FIZIKALNU MEDICINU, REUMATOLOGIJU I REHABILITACIJU VLASTA URBAN TRIPOVIĆ, DR. MED


Heiningerova ul. 2, 52100 Pula

Tretmani fizikalne terapije Pula


ORDINACIJA ZA FIZIKALNU MEDICINU, REUMATOLOGIJU I REHABILITACIJU VLASTA URBAN TRIPOVIĆ, DR. MED ima bogato iskustvo u radu.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge kvalitetne fizikalne medicine i rehabilitacije. Najbolja usluga kvalitetne fizikalne terapije na području matične županije stekla je povjerenje velikog broja klijenata i klijentica.

urban_1

Tretmani fizikalne terapije Pula

Ordinacija za fizikalnu medicinu rehabilitaciju i reumatologiju Dr. Vlasta Urban Tripović djeluje u Puli, na području Istarske županije.

Pruža usluge specijalističkih pregleda, fizikalne terapije i rehabilitacije, primjene pomagala i edukacije za djecu i odrasle.

Naš moto glasi: Bez dobre suradnje i povjerenja između bolesnika i medicinskog osoblja nema terapijskog uspjeha!

Na raspolaganju su dijagnostike, liječenja i rehabilitacije upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti zglobova i kralježnice, ozljeda mišićno koštanog sustava, neuroloških bolesti s oštećenjem funkcija kretanja i samozbrinjavanja, stanja nakon ortopedskih operacija i sportskih ozljeda, rehabilitacija cirkulacijskih poremećaja, oštećenja funkcija disanja, kontrole mokrenja , rehabilitacija starijih osoba s umanjenjem funkcija više organa i individualni programi poboljšanja opće kondicije i pokretljivosti i vježbe posturalnih deformiteta u djece.

Fizikalna terapija, fizikalna medicina i reumatologija ono su što na raspolaganju ima ORDINACIJA VLASTA URBAN TRIPOVIĆ, DR. MED, kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  8 - 14 h fizikalna terapija 8-21

 • uto

  14 - 20 h fizikalna terapija 8-21

 • sri

  8 - 14 h fizikalna terapija 8-21

 • čet

  14 - 20 h fizikalna terapija 8-21

 • pet

  8 - 14 hfizikalna terapija 8-21

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr