Dodaj svoju tvrtku
Servis za Vaillant uređaje Zagreb, Zagrebačka županija

PLINOINSTALATERSKI USLUŽNI OBRT, VL. MARIJAN TKALEC


BUCONJIĆEVA 32, 10000 Zagreb

Servis za Vaillant uređaje Zagreb, Zagrebačka županija |


PLINOINSTALATERSKI OBRT JURANIĆ, VL. MARIJAN TKALEC posluje na području Zagreba i Zagrebačke županije već dugi niz godina.

Ovlašteni je servis za Vaillant, stručno obavlja sve radove vezane uz plinske instalacije.

juranic1111

Servis za Vaillant uređaje Zagreb, Zagrebačka županija

PLINOINSTALATERSKI OBRT JURANIĆ, VL. MARIJAN TKALEC prepoznat je po visokoj kvaliteti svog rada.

Može ponuditi dvije grane djelatnosti - ovlašteni serviser Vaillanta plinskih uređaja te su stručni izvođač plinskih instalacija GPZ-a.

Prilikom servisa plinskih Vaillant bojlera tvrtka izlazi na teren te uz redovan servis plinskih Vaillant uređaja obavljaju  intervencije za neke manje ali isto važne radove kao pražnjenje vode iz spremnika, rastavljanje uređaja, mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača a zatim i sastavljanje uređaja, punjenje vodom te mjerenje povratnih plinova puštanje u rad i za kraj kontrola učinkovitosti.

Nude i montažu samog plinskoga bojlera te ovjere jamstva.

Dugi niz godina poslovanja donio nam je stručnost i kvalitetnu prilikom obavljanja radova i montaža također trudimo se na vrijeme nabaviti sve certifikate te svoje usluge te ih prilagoditi tržištu kako bi za kraj pružili sigurnosti svim našim korisnicima.

Servis za Vaillant uređaje ono je što na raspolaganju ima PLINOINSTALATERSKI OBRT JURANIĆ.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Kondenzacijski bojler

Poštovani, u planu nam je kupiti kondenzacijski bojler. Stan je 65 kvadrata, bojler koristimo za toplu vodu i grijanje, znači trebao bi mi kombinirani. Možete li mi na mail poslati ponudu?


..

MOLIM PONUDU za demontažu plin .fas. bojlera Vaillant (VUW-202),te stavljanje "čepova " na postojeću instalaciju nakon demontaže. Posebno molim cijenu za demontažu 3 radijatora ,LOKACIJA : Zagreb, Ilica 122( kod Primorske)


primorska ulica 21

Poštovani, planiramo zamijeniti atmosferski kombinirani plinski bojler s kondenzacijskim. Molio bi vas da nam date savijet i odgovarajuću ponudu. Najvjerojatnije ćemo morati i rušiti dio dimnjaka na tavanskom dijelu pa vas molim i preporuku za način obnove dimnjaka ili preporuku nekog strojarskog inžinjera. Unaprijed zahvaljujem i Sretan Uskrs.


Vaillant Bojler

Postovani. Moj boiler je poceo kapati voda. Zadnje servis je bilo na kraj 2017. Da li mogu dobiti termin i procjena servisa, jer moram stediti novac. Hvala.


Motaža-upit

Molio bi montažu novog protočnog bojlera za pripremu tople vode , cijenu. Hvala. Vailant atmo MAG 114/1 na dimnjak, na mjesto sada postoječeg starog Vailant koji se pokvario. stan je u Valjavčevoj 8. molim vas termin


Servis bojlera

Postovani, Da li je moguce da dodjete ovaj vikend u Primorsku 6, provjeriti i po potrebi servisirati stariji bojler.. LP Tomislav


Servis bojlera

Poštovani, molim Vas informaciju kad bi imali prvi slobodni termin redovitog servisa bojlera Vaillant na adresi Ilica 172 u Zg? Hvala unaprijed i srdačan pozdrav


Redovni servis plinskog bojlera - Vinogradi 18

Trebao bi mi redovni servis na plinskom bojleru Vaillant. Adresa Vinogradi 18, Zagreb Rado bi da me stavite u raspored (rekli ste da je 10. mjesec popunjen - dakle neki datum u 11. mjesecu) Unaprijed zahaljujem Srdačan pozdrav Davor Gracin


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr