Dodaj svoju tvrtku
Seoski turizam Zagreb, Zagrebačka županija

OPG IVICA DADOVIĆ


OPG IVICA DADOVIĆ
5 (1)
Desna Martinska Ves 3, 10340 Martinska Ves

Seoski turizam u Zagrebu, Zagrebačka županija | OPG IVICA DADOVIĆ gospodarstvo je koje se može pohvaliti dugogodišnjim uspješnim radom, kao i vrhunskim uslugama koje pruža.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge u području seoskog turizma. Bogato iskustvo jamstvo je kvalitete koju su već prepoznali i brojni zadovoljni gosti.

dadovic_11111

Seoski turizam Zagreb, Zagrebačka županija

OPG IVICA DADOVIĆ sjedište ima u mjestu Martinska Ves, na području Sisačko-moslavačke županije. Riječ je o tradicijskom prostoru koji svojim posjetiteljima pruža razne usluge. 

Bave se turizmom u koji spadaju smještaj i domaća autohtona gastronomija (domaći riblji i mesni specijaliteti, domaće vino(škrlet), domaće rakije (orahovac, višnjevac te od lavande).

Obavezno najaviti dolazak pozivom na telefon mobitela ili putem mail adrese.

Kuća za iznajmljivanje smještena je u idiličnom krajoliku doline rijeke Save, prostoru koji je svojom ljepotom inspirirao mnoge pjesnike i umjetnike.

Nezaboravno_iskustvo_i_povratak_u_proslost

Nezaboravno iskustvo povrtaka u prošlost

OPG IVICA DADOVIĆ svojim gostima osigurava smještaj u tradicionalnoj hiži originalnog starinskog izgleda, s početka 20. stoljeća, koja će Vas lako vratiti u prošlost i otkriti Vam kako se u ovim krajevima Hrvatske nekada živjelo.

Uz sačuvanu arhitekturu hiže čuvamo i predmete postavljene prema različitim obrtima i običajima karakterističnim za Posavinu. Predmeti govore o običajima i svakodnevnici seljaka i njegove obitelji s jedne strane, a s druge prikazuju i razne tradicijske obrte.

Predmeti postavljeni unutar kuće pobliže će Vas upoznati s načinom rada i života majstora kovača, lončara. kolara, medičara i svjećara, kožara, postolara, bačvara i drugih.

Seoski turizam ono je što na raspolaganju ima OPG IVICA DADOVIĆ, kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni broj.


 • pon

  Prema dogovoru

 • uto

  Prema dogovoru

 • sri

  Prema dogovoru

 • čet

  Prema dogovoru

 • pet

  Prema dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Poslovno neobavezno druženje 8.10.2019

Poštovani , nas 15-ak bi se družili 8.10.2019 pa nas zanima šta nam može te ponuditi... Lp


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

TURIZAM

Super mi je ovo , treba doći pogledati i uživati u tradicijskom graditeljstvu i autohtonoj hrani i piću Radićevoga kraja!


OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr