Turizam i ugostiteljstvo

Turizam i ugostiteljstvo
Privatni smještaj, apartmani i kampovi

Privatni smještaj, apartmani i kampovi uvijek su popularan odabir kada je u pitanju planiranje godišnjeg odmora koji će Vam osigurati potpuni komfor.

Rezervacija privatnog smještaja opcija je za koju se najčešće odlučuju obitelji s djecom, budući da ovakav tip smještaja gostima osigurava kompletnu komociju, kao i slobodno organiziranje raznih aktivnosti i provođenja odmora. Najam apartmana gostima osigurava smještaj u kompletno opremljenim stanovima i kućama, u kojem na raspolaganju imaju sobe za spavanje, dnevni boravak, kupaonu i kuhinju te si dnevni raspored mogu složiti baš kao da su u vlastitom domu. Apartmani su obično smješteni u kućama s nekoliko stanova koji se gostima pružaju za uslugu najma, a mnogi se od njih nalaze na prekrasnim lokacijama u blizini mora ili pak planinama. Za razliku od hotela, gostima na raspolaganju nije restoran ili drugi ugostiteljski objekt u sklopu smještaja, ali kompletno opremljeni stanovi na raspolaganju većinom imaju i funkcionalnu kuhinju u kojoj samostalno možete pripremati obroke, ali i uživati u potpunoj privatnosti.

Kampovi, s druge strane, osigurati će Vam provođenje avanturističkog godišnjeg odmora, budući da su smješteni u prirodi. Kampovi mogu imati već pripremljen smještaj u šatorima ili kamp prikolicama, a možete rezervirati i samo mjesto u kampu te si smještaj složiti samostalno, prema vlastitim željama i potrebama. Kampovi također pružaju kompletno uređen sustav u kojem su Vam dostupni tuševi, kuhinja i sve ostalo što Vam je potrebno da bezbrižno možete uživati u odmoru. Na području Hrvatske danas postoji zaista velik izbor kampova i apartmana na različitim lokacijama, a onaj koji Vam najviše odgovara brzo i jednostavno možete pronaći na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju