Dodaj svoju tvrtku
Psihijatrijska ordinacija i psihoterapija Osijek

PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA, DR. SPOMENKA GRUBIŠIĆ-BILIĆ


5 (1)
Strossmayerova 320, 31000 Osijek

Psihijatrijska ordinacija i psihoterapija Osijek |


PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA, dr Spomenka Grubišić-Bilić postoji od 1993. godine. Sjedište joj je u Osijeku, u Osječko- baranjskoj županiji.

Kao svoju primarnu djelatnost izdvaja pružanje zdravstvenih usluga iz područja psihijatrije.

osijek777

Psihijatrijska ordinacija i psihoterapija Osijek

PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA, dr Spomenka Grubišić-Bilić može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim djelovanjem.

Na raspolaganju ima zdravstvene usluge na području psihijatrije. U navedenim poslovima posjeduju dugogodišnje iskustvo, a potpunu profesionalnost osigurava stručno osoblje.

Bave se liječenjem osoba sa psihičkim poteškoćama u svojoj vrhunski opremljenoj ordinaciji.

Psihijatrijska ordinacija i psihoterapija usluge su koje nudi PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA, dr Spomenka Grubišić-Bilić. Obratite se s povjerenjem!

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  Po dogovoru

 • uto

  Po dogovoru

 • sri

  Po dogovoru

 • čet

  Po dogovoru

 • pet

  Po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

ankisoznost

Poštovanje, Molila bih Vas termin za moju kćerku Miu. Mia pati od blage anksioznosti koja joj je utvrđena tijekom pregleda za polaganje mature 2017godine. Problemi nisu tako veliki i ona se bori sama s time. Mi živimo u Zagrebu a ona studira građevinu u Osijeku.Ako bude što trebalo detaljnije o njoj i jenom stanju možemo se čuti. Moj broj mobitela imate. Koliko košta termin i kada može doći? LP, Irena


Pitanje

Zanima me cijena psihoterapije, patim od anksioznosti i psihosomatskih tegoba. hvala.


Strah

Poštovana, Zanima me mogu li se naručiti radi straha i tjeskobe i kolika je cijena trermana Lp.


Rezerviranje termina

Poštovana, molila bih vas da mi na ovu poruku odgovorite na mail. Zanima me kolika je cijena jedne terapije i kada mogu doci? Lijep pozdrav


Upit

Poštovani, zanima me cijena i trajanje terapijskoga razgovora. Hvala.


Pomoć

Poštovani, zanima me jeste li vi privatni liječnik ili preko zdravstvenog osiguranja? Imam 20 godina i zadnjih 4 godine probleme s anksioznošću, napadima panike i pretjerane reakcije na stres. Svake godine barem jednom završim na hitnoj i dođem kući a da doktori ne znaju šta mi je i pripišu to stresu i kao psihosomatsko oboljenje. Kad sam anksiozna zbog simptoma ne mogu normalno funkcionirati, svega me strah, dobijem odma i fizička oboljenja kao što sam i navela, teško se smirujem. Jedno vrijeme mi je to sve mirovalo, psihologinja mi je uspjela pomoći i naučila me kako da sama sebi pomognem ali evo sad mi se opet to sve vratilo, čim nemam nikakve obaveze za raditi. Ne bih voljela početi piti tablete, više bih voljela neku psihoterapiju ili tako nešto slično. Kakav savjet mi dajete? Hvala.


Pozdrav

Molim vas jel se placa kod vas i zanima me kad ima.termin ...i jel.moguce mozda preko svoje doktorice da mi da upitnici pa da dodem kod vas?


Upit

Poštovana, kolika je cijena razgovora , trebamo li ići preko doktora opće prakse i pokriva li HZZO studentima u Vašoj ordinaciji terapiju. Lijep pozdrav !


Zamolila bih za pomoc

Dobro vece Zanima me cijena razgovora s psihijatrom? Potreban mi he. Hvala


otac

Poštovani ! Pišem Vam jer mi se kćer nalazi u vrlo teškom depresivnom stanju. Prošle godine 23.11. je pokušala i suicid, i nakon toga je konstantno u tako teškom stanju, u stalnom strahu od raznoraznih teških bolesti. Bila je na puno pretraga i svi doktori su joj rekli da je ona slučaj za psihoterapeuta jer joj nikakvu organsku bolest nisu dijagnosticirali.Međutim ona i dalje istražuje na internetu, pa svakih par dana pronalazi novu bolest od koje je ona navodno bolesna. Neće da ide u bolnicu na psihijatriju, a i mi roditelji smatramo da to nije rješenje da tamo leži, jer uvjeti su tamo katastrofalni, i trenutno ništa od lijekova i ne pije jer ona smatra da je to sve truje, i mislimo da tako neće moći da se izvuče iz tog stanja. Mi roditelji sumnjamo na hipohondriju, pa nas zanima dali Vi provodite KOGNITIVNO-BIHEVIORALNU TERAPIJU, i ako da, koja bi bila cijena cjelokupnog tretmana. lijep pozdrav


Upit

Dobar dan! Pružate li uslugu terapijskog razgovora, koliko traje i koja je cijena? Član obitelji se već duže vrijeme osjeća bezvoljno, nemotivirano i tužno do te mjere da mu je to počelo ometati način života. Nedavno je doživio smrt jednog roditelja. Možda je potreban neki preventivni oblik terapije s osobom koja bi mu mogla pomoći.


Pregled

Pozdrav, molim vas cijenu pregleda i gdje se moze naruciti. Hvala unaprijed


Pregled

Postovani, Je li Vasa ordinacija ugovorni subjekt HZZOa ili privatna? Treba li se naruciti na pregled? Unaprijed hvala Lijepi pozdrav


Upit

Postovana, koje Vam je radno vrijeme i koja je cijena pregleda,tj.kontrole? Hvala


Depresija i zapostavljenost

Veliki podzrav,moj brat,iznimno inteligentna osoba i osoba koju se zapravo mora obožavati,htio ti to ili ne,osoba koja svojom nazočnošću osvaja sve, zapravo pati i to nakon ogromnih problema u obitelji,na fakultetu i na poslu. Ja,kao njegova sestra užasno strepim da mu se nešto ne dogodi,tj da sebi nešto ne napravi. On je u Osijeku,studira tamo i radi,pa me zanima što prije da mu termin ugovorite,da li se mora imati uputnica ili se može platiti pregled. Imao je već dva živčana sloma. Srdačan pozdrav


Pregled

Dobar dan! Zanima me cijena pregleda ukoliko se odlučim na dolazak.Hvala!


Upit

Lijep pozdrav, narucila bih se zbog teske depresije, nesanice. Trebala bih pomoć. I određena terapija. Zanima me cijena svega. Hvala!


psihijatar

Dobar dan. Zanima me da li se moze na pregled sa uputnicom ili se placa pregled i koliko hvala.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

Problem

Moje poštovanje, imam problem nemogu ga se rijesit gubim tlo pod nogama zbog svojih losih odluka. Bio sam vec kod Vas i molio bih pomoć ako je to moguće. Lp


OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr