Dodaj svoju tvrtku
Proizvodnja slastica po narudžbi, Križ, Zagreb i Zagrebačka županija

Šatović j.d.o.o.


Zagrebačka 43, 10314 Križ

Proizvodnja slastica po narudžbi, Križ, Zagreb i Zagrebačka županija | 


Tvrtka ŠATOVIĆ J.D.O.O. s radom je počela 2015. godine. Ima 15 zaposlenih djelatnika. Sjedište je u Križu.

Osnovna djelatnost je proizvodnja slastica po narudžbi, u čemu slijede visoke standarde struke  kvalitete, a što su prepoznali brojni zadovoljni korisnici njihovih usluga. 

kolaci-satovic

Proizvodnja slastica po narudžbi, Križ, Zagreb i Zagrebačka županija

ŠATOVIĆ J.D.O.O. poslovni je subjekt specijaliziran za pružanje visokokvalitetnih slastičarskih usluga, a višegodišnja uspješna tradicija poslovanja jamstvo je nastavka nizanja poslovnih uspjeha i ubuduće. Specijalizirani su za proizvodnju slastica po narudžbi, pri čemu koriste nutritivno vrijedne namirnice, koje vrsni slastičari kombiniraju na zanimljive načine. Vrše dostau kolača ugostiteljskim objektima, pravnim i fizičkim osobama.

Što god slatko poželite, oni će napraviti - ŠATOVIĆ J.D.O.O.

Kvalitetna usluga nadaleko je poznata, a realan omjer cijene i kvalitete dodatan je poticaj da zatražite njihove usluge.

Proizvodnja slastica po narudžbi ono je što u svojoj ponudi ima ŠATOVIĆ J.D.O.O., poslovni subjekt kojem se s punim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  08:00-20:00

 • uto

  08:00-20:00

 • sri

  08:00-20:00

 • čet

  08:00-20:00

 • pet

  08:00-20:00

 • sub

  08:00-14:00

 • ned

  /

Reklamacija na vašu kremšnitu kupljenu u Šparu

Poštovani, dugo gledam vaše fine kolače i nikako da ih probam pa sam tako jednog dana vidjela vaše kremšnite u Šparu u pola cijene budući im je rok isticao dan poslije i nisam mogla odoliti a da ih ne kupim. Međutim kad sam ih doma otvorila jako sam se razočarala, prilikom odvajanja nožem jedne od druge osjetila sam da nož ne prolazi glatko i kad ono ugledala LED u vašim kremšnitama, što znači da su bile zamrznute?!?!?!?! Neznam dali zbog skorog isitcanja roka ili je to i inače vaša praksa ili praksa Špara ili opčenito varka trgovaca da vara nas kupce. Budući sigurno sadrže jaja a pošto je i ljeto prepala sam se da mi ne bude zlo pa sam obje bacila. Vaše a ni slične proizvode sigurno više neću kupovati u Šparu a ni ostalim dućanima, žao mi je jer su sigurno vrlo ukusne kako i izgledaju.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr