Turizam i ugostiteljstvo

Slastičarnice, torte i kolači

Slastičarnice i ostali pogoni proizvodnje kolača traženi su kada su u pitanju razne proslave rođendana, vjenčanja i ostala događanja, a na raspolaganju imaju velik izbor slastica.

Torte i kolači ono su što će savršeno zaokružiti obrok, a danas je izrada kolača i torti sama po sebi postala umjetnost, budući da imamo mogućnost naručiti slastice izrađene kompletno prema našim zamislima. Slastičarnice su mjesta specijalizirana za izradu torti i kolača, a u ponudi imaju velik izbor tradicionalnih kolača, torti, ukrasa za kolače i slično. U slastičarnicama možete unaprijed naručiti slastice za bilo kakvu vrstu događanja, a brojne slastičarnice na raspolaganju također imaju i dostavu istih na traženu adresu. Većina slastičarnica bavi se i proizvodnjom domaćih sladoleda, a u ponudi imaju i razne sladoledne kupove koji su najbolje osvježenje u ljetnim danima. Uz omiljeni komad kolača, u slastičarnicama možete uživati i u raznim toplim i hladnim napitcima kao što su kava, čaj, razni voćni sokovi.

S druge strane, slastičarnice kao ugostiteljski objekti veoma su zastupljene u svakom gradu i idealna su mjesta na kojima možete uživati u svom omiljenom kolaču, sladoledu i raznim napitcima. Popis slastičarnica i obrta koji se bave proizvodnjom kolača, zajedno s njihovom ponudom, potražite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju