Dodaj svoju tvrtku
VARŽAK-M- OBRT ZA PROIZVODNJU I PRODAJU MEDA I PČELARSKIH PROIZVODA

VARŽAK-M- OBRT ZA PROIZVODNJU I PRODAJU MEDA I PČELARSKIH PROIZVODA


Vrbovo Posavsko 54, 10411 Orle

Proizvodnja meda i pčelinji proizvodi pakiranje, Zagreb | 


VARŽAK-M je tvrtka osnovana 1994. godine, koja se bavi proizvodnjom i pakiranjem meda i pčelarskih proizvoda.

Proizvodnjamedaipčelinjiproizvodipakiranje,Zagreb3

Proizvodnja meda i pčelinji proizvodi pakiranje, Zagreb

Tvrtka VARŽAK-M nalazi se u Zagrebačkoj županiji, no njihovi su proizvodi dostupni na policama diljem Hrvatske. Med i pčelarski proizvodi tvrtke Varžak mogu se pronaći u različitim pakiranjima po pristupačnim cijenama.

U njihovoj ponudi su sve kontinentalne vrste meda, točnije lipa, kesten, bagrem, medljikovac i cvjetni med. Medovi tvrtke Varžak dokazano su hrvatskog porijekla. Med nije jedino iz košnica obitelji Varžak, već se u ponudi nalaze razni drugi pčelarski proizvodi poput cvjetnog praha, propolisa i matične mliječi, ali i suhog voća u medu.

Proizvodi su visoke kvalitete te su dobitnici raznih nagrada, koje su priznanje izvrsnosti i dugogodišnje predanosti tvrtke Varžak-M.

Poznato je kako su med i pčelarski proizvodi izrazito zdravi za ljudski organizam te se koriste i kao hrana i kao lijek. Med se također može koristiti za njegu kože lica i tijela. Matična mliječ i propolis također se smatraju eliksirima zdravlja te su odlični za podizanje imuniteta, ali i pomažu protiv umora i iscrpljenosti. Cvjetni prah, koji je izrazito bogat hranjivim tvarima, također pomaže u podizanju imuniteta, dok propolis tjera simptome gripe, prehlade i upale grla.

Proizvodnja meda i pčelinji proizvodi pakiranje, usluge su koje nudi obrt VARŽAK-M.

Za sve informacije obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  7-15

 • uto

  7-15

 • sri

  7-15

 • čet

  7-15

 • pet

  7-15

 • sub

  po dogovoru

 • ned

  po dogovoru

CVJETNI MED - LIDL 900g

Poštovani, U LIDL u sam kupio Vaš Cvjetni Med (staklenka 900g) i naknadno sam pročitao da je podrijetlo proizvoda iz Hrvatske i Poljske, to znači da ga uvozite iz Poljske i pakirate u RH, ili neka druga opcija?. Profesionalno sam vezan uz Industriju prehrane i jasno mi je da morate zadovoljiti cjenovnu politiku lanaca i dogovorene količine kako bi prodati svoju robu. Interesira me kvaliteta meda u toj staklenci (koristim med i slučajno nisam kupio kod poznatog pčelara). Pitanje postavljam kao kupac i potrošač i ne predstavljam ni jednog pčelara. Zahvaljujem na odgovoru - s poštovanjem M. Fakleš


Otkup meda

Poštovani, Po kojoj cijeni otkupljujete med od lipe i medljike (medljikovac) , med ima analizu iz Križevaca! Hvala LP


med-upit

Postovani, Kupila sam vas med u Lidl-u. Na staklenci pise da je med iz Hrvatske i ostalih zemalja koje nisu EU. Na vasim web stranicama pise da je med iskljucivo porijeklom iz Hrvatske.. Sad me to zbunjuje. Jesu li te druge zemlje Kina? Srdacan pozdrav Jelena iz Splita


Posao

Poštovani, zanima me dal ćete iduće godine primati radnike. Imam iskustva u proizvodnji, radila sam 8 godina u tvornici olovaka. Trenutačno sam na porodiljnom do kraja prvog mjeseca.Imam volju i želju nešto novo naučiti i raditi. S poštovanjem Marina


Pakiranje meda

Poštovani, zanima me cijena pakiranja meda u staklenke od pola kg i kg? Hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr