Dodaj svoju tvrtku
Prodaja kupinovog vina, Hrvatska

UZGOJ VOĆA, POVRĆA, PROIZVODNJA VOĆNIH VINA I VOĆNIH RAKIJA "VRAŽJA KRV", ZLATKO DESPOTUŠIĆ


RUDEŠINKIN BREG 25, 48000 KOPRIVNICA

Prodaja kupinovog vina, Hrvatska | 


Uzgoj voća, povrća, proizvodnja voćnih vina i voćnih rakija "VRAŽJA KRV", u  vlasništvu Zlatka Despotušića, obrt je osnovan 1998. godine, sa sjedištem u Koprivnici, na adresi Rudešinkin brijeg 25.

Primarna djelatnost obrta je proizvodnja i prodaja kupinovog vina.Obrt posluje na području cijele Hrvatske, a pretežito Dalmacije. Kvaliteta njihovih proizvoda apsolutno je nenadmašna.

kupina-2

Prodaja kupinovog vina, Hrvatska

Obrt Uzgoj voća, povrća, proizvodnja voćnih vina i voćnih rakija "VRAŽJA KRV", baš kako mu ime govori, specijaliziran je za uzgoj voća i povrća te proizvodnju voćnih vina i rakija. U svojoj ponudi imaju širok asortiman zdravih i organskih proizvoda, koji su ljekoviti i primjereni za uzimanje, neovisno o dobnoj skupini, izuzev kupinovog vina, koji ipak ima određen postotak alkohola, no zanemariv, obzirom da se postotak šećera u plodu kupine kreće od 5% do 10%.

Kupinovo vino je slatko, gusto, bogatog okusa, a osim ljekovitih svojstava, ne bismo trebali zaboraviti na njegovu gatsronomsku i enološku vrijednost, obzirom da se često poslužuje kao aperitiv, uz mesna jela i jela od divljači, a uz to je i ljekovito.

Prodaja kupinovog vina samo je djelić bogate ponude obrta Uzgoj voća, povrća, proizvodnja voćnih vina i voćnih rakija "VRAŽJA KRV".

kupina-5

Kvalitetno kupinovo vino, Hrvatska

Uzgoj voća, povrća, proizvodnja voćnih vina i voćnih rakija "VRAŽJA KRV" poslovni je subjekt specijaliziran za prodaju kupinovog vina, proizvoda koji se dobije fermentacijom kupina, s malim postotkom alkohola, ali koje je izrazito ljekovito i ima posebnu gastronomsku vrijednost. Često ga se koristi za regulaciju željeza u krvi, budući da obiluje istim, a kao gastro-deliciju koristi ga se u salatama i jelima s divljači.

Ne preporučuje se malenoj djeci, a i dnevno bi trebalo pripaziti kolika količina se uzima zbog velike količine željeza, što ga čini malo teškim. Inače je iznimno ukusno i hranjivo.

Zdravlje iz kupina - VRAŽJA KRV!

Kvalitetno kupinovo vino dostupno je svima zainteresiranima, stoga se obratite s povjerenjem.

Za sve informacije, upite i rezervacije, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr