Dodaj svoju tvrtku
Povoljna ugradnja auto guma Zagreb

GUMEKS VULKANIZACIJA D.O.O.


Radnička ulica 27, 10000 Zagreb

Povoljna ugradnja auto guma Zagreb | GUMEKS VULKANIZACIJA d.o.o. posluje na području Zagreba i Zagrebačke županije. Kao primarnu djelatnost ova uspješna tvrtka ističe brzi servis, prodaju i ugradnju auto guma. Ne oklijevajte im se s povjerenjem obratiti.

ServisprodajaiugradnjaautogumaZagreb1

Usluge vulkanizera

Ovaj vrijedan tim svoju djelatnost obavlja profesionalno i u skladu s visokim standardima struke.

Popravke gume vrše koristeći kvalitetne alate i tehnike, a bave se hladnom i toplom vulkanizacijom.

Hladna vulkanizacija veoma je brz i jednostavan proces pri kojemu se oštećenje na gumi jednostavno začepi odgovarajućim nastavkom.

Topla vulkanizacija sporiji je i složeniji postupak, a riječ je o popravku gume iznutra, pri čemu se materijal za krpanje gume topi te spaja s ostatkom gume. Ova je metoda u pravilu pouzdanija, naročito kod većih oštećenja gume.


Prodaja automobilskih guma

U slučaju da je Vaša guma previše oštećena da bi je se popravljalo, ili pak jednostavno imate potrebu za kupnjom novih automobilskih guma, GUMEKS VULKANIZACIJA d.o.o. na raspolaganju ima velik izbor kvalitetnih guma različitih dimenzija.

U ponudi imaju i opremu za gume, poput lanaca.

Proučite njihov asortiman, nesumnjivo ćete pronaći nešto za sebe!

ServisprodajaiugradnjaautogumaZagreb65

Stručno i povoljno

Stručni i iskusni djelatnici redovito se usavršavaju u području vulkanizacije kako bi svoju uslugu obavljali što kvalitetnije, čime si dalje osiguravaju konkurentan položaj na tržištu.

Realan omjer cijene i kvalitete svakako je dodatan razlog da potražite upravo njihove usluge servisa i ugradnje, te se pridružite mnogim zadovoljnim klijentima.

Povoljne cijene omogućavaju kvalitetnu uslugu klijentima različitih primanja i mogućnosti budući da je funkcionalno i sigurno vozilo potrebno svima.

ServisprodajaiugradnjaautogumaZagreb63

Usluga od povjerenja

Uvijek su Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja i savjete, stoga ne oklijevajte i izrazite sve što Vas zanima.

Tu su za svu pomoć koja Vam je potrebna.

Servis, prodaja i ugradnja auto guma ono je čime se bavi zagrebačka tvrtka GUMEKS VULKANIZACIJA d.o.o. te im se slobodno obratite.

Za sve druge informacije se obratite na gore navedeni kontakt

 • pon

  8-18

 • uto

  8-18

 • sri

  8-18

 • čet

  8-18

 • pet

  8-18

 • sub

  8-13

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr