Auto-moto i transport

Automehanika i servisi

Automehanika i servisi mjesta su na kojima možete obaviti razne zahvate i popravke na svom vozilu, koje će Vam uz dijagnostiku osigurati vrhunski djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom.

Automehanika je područje djelatnosti koje obuhvaća kontrolu i popravak dijelova motornih vozila koji ne obuhvaćaju njegove elektroničke sastavnice. Radionice za obavljanje ovih zahvata bogato su opremljene svim alatima za obavljanje zahvata na vozilu, a u brojnim automehaničarskim radnjama također možete kupiti i potrebne nove ili rabljene dijelove automobila. Područje mehanike automobila obuhvaća razne zahvate, a najviše se izvode radovi kao što su servisi i popravci kočionih sustava i mjenjača te volana, a servisi automobila nešto su što bi redovito trebalo obavljati s ciljem svoje i sigurnosti drugih sudionika u prometu.

Automehanika i servisi područja su na kojima djeluje velik broj automehaničarskih radnji, a svakodnevno obavljaju velik broj zahvata i pregleda na svim vrstama vozila. Ovim radnjama mnogi se klijenti obraćaju prije godišnjeg tehničkog pregleda, kako bi se uvjerili da je s njihovim automobilom sve u redu, što se može zaključiti obavljanje kompletnog pregleda vozila koje će za Vas obaviti vrhunski stručnjaci. Kada Vam je potrebna usluga na području automehanike i servisa, automehaničarsku radionicu u Vašoj blizini brzo i jednostavno potražite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju