Dodaj svoju tvrtku
KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ J.D.O.O.

KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ J.D.O.O.


Vrbovska ulica 8, 10000 Zagreb

Kombi prijevoz robe i selidbe Zagreb, Hrvatska |


KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o. firma je osnovana 2018. godine sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Vrbovska ulica 8.

Primarna djelatnost je kombi prijevoz robe i selidbe te međunarodni i domaći prijevoz robe i tereta. Posluju na području Hrvatske i u inozemstvu. Kvalitetna usluga nadaleko je poznata, čemu svjedoče zadovoljni klijenti, a što je ujedno garancija nastavka uspješnog tržišnog poslovanja i ubuduće.

krznaric-5

Kombi prijevoz robe i selidbe Zagreb, Hrvatska

KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o. novoosnovani je poslovni subjekt koji je do sada ostvario zavidne poslovne rezultate. Specijalizirani su za pružanje visokokvalitetnih usluga kombi prijevoza robe, a ujedno vrše selidbe te međunarodni i domaći prijevoz robe i tereta, u čemu slijede samo najviše standarde proaktivnog i uspješnog poslovanja. Profesionalni i certificirani vozači sve usluge prijevoza i selidbi vrše precizno, profesionalno i pouzdano, poštujući dogovorene vremenske rokove za isporuku. Vozni park redovno je održavan i servisiran te kombiji zadovoljavaju sve tehničke uvjete za sigurno kretanje po prometnicama.

Cjenovno pristupačna i nadasve efikasna usluga prijevoza robe i tereta - KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o.

Kombi prijevoz robe i selidbe ono je što u svojoj ponudi ima KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o., kojem se s punim povjerenjem možete obratiti.

krznaric-6

Kvalitetne usluge kombi prijevoza i selidbi u Zagrebu, Hrvatska

Tvrtka KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o.  pravna je osoba koja nudi kvalitetne usluge kombi prijevoza robe u tuzemstvu i inozemstvu. Iako kratko vrijeme posluju, do sada su odradili mnoge poslove selidbi, koje su uvijek delikatne i zahtijevaju jasan dogovor i aktivno sudjelovanje obiju strana. Sve usluge vrše školovani vozači s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu robe cestovnim putem te sva vozila zadovoljavaju sve tehničke preduvjete za puštanje u promet i obavljanje poslova propisanih djelatnošću.

Preciznost i visoka razina profesionalizma jamac su rasta tvrtke i širenja poslovanja.

Realan omjer cijene i kvalitete usluga dodatan je motiv da im se s punim povjerenjem obratite i bez muke odradite selidbu.

Kvalitetne usluge kombi prijevoza i selidbi u Zagrebu profesionalno obavlja tvrtka KOMBI PRIJEVOZ KRZNARIĆ j.d.o.o.

Za sve dodatne informacije, upite i rezervacije, molimo obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  0-24h

 • uto

  0-24h

 • sri

  0-24h

 • čet

  0-24h

 • pet

  0-24h

 • sub

  0-24h

 • ned

  /

upit za ponudu Rudeš-Slatina

Poštovani, trebala bih prijevoz kutne garniture (2 dijela) dimenzije 200x90x80 i 170x80x80, te bračnog kreveta rastavljenog po elementima, najveća je dimenzija latoflex podnice 160 x200 (bez madraca). Prijevoz mi treba iz Rudeša u Slatinu (Rudolfa Kolibaše 46, 33520 SLATINA). Utovar u četvrtak navečer ili petak ujutro do 8h, istovar u petak (vrijeme nije određeno). Molim ponudu za prijevoz sa uključenim utovarom i istovarom. Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte. S poštovanjem, Zdenka Kireta 098/735437


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr