Auto-moto i transport

Prijevoz tereta i robe, selidbe

Usluge prijevoza tereta zahtijevaju posebno prilagođena motorna vozila, kao i iskusne djelatnike, stoga se prilikom prijevoza bilo kakvog tereta i robe uvijek poželjno obratiti profesionalcima.

Brojne tvrtke bave se prijevozom tereta i robe kombijima i kamionima, a njihove se usluge ponajviše koriste prilikom selidbi. Brojne građevinske tvrtke također se koriste njihovim uslugama prilikom prijevoza građevinskog materijala ili rasutog tereta, a ovdje je potrebno koristiti vrhunska teretna vozila koja će lako podnijeti velik teret. Bez obzira o kakvoj se vrsti tereta radi, klijentima je najvažnije da on na odredište stigne sigurno i unutar dogovorenih rokova. Poduzeća koje će se za to pobrinuti možete pronaći jednostavno i brzo na portalu Moja Djelatnost.

Tvrtke koje se bave ovim oblikom transporta, svojim su klijentima u mogućnosti ponuditi sve potrebne korake – od utovara, prijevoza i istovara na odredištu. Mnoge se bave i kvalitetnim skladištenjem tereta, kako biste u svakom trenutku mogli biti sigurni da je on u najboljim rukama. Cestovni prijevoz robe i tereta može se odvijati u domaćem i međunarodnom prometu, a odlikuje ga korištenje vrhunskih prijevoznih sredstava, ponajviše teretnih kamiona ili pak kombija za kraće relacije i manju količinu robe. Sve tvrtke koje se bave ovim poslom raspolažu potrebnim dozvolama za prijevoz i uspješno će odgovoriti na sve potrebe svojih klijenata. Prijevoz često ne uključuje isključivo onaj cestovni te se tako može odvijati i vlakovima, brodovima ili pak avionima na daljim relacijama. Ono što je zajedničko svim tvrtkama koje se ovim poslom bave jest da će svojim klijentima osigurati najjednostavnije i najpovoljnije rješenje, bez obzira o kakvoj se vrsti robe ili tereta radi. Brojne tvrtke imaju dozvolu i za prijevoz opasnih tereta, prilikom čega će slijediti najviše standarde i zbrinuti teret na siguran način.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju