Dodaj svoju tvrtku

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca Split, Šibenik, Hrvatska


PASAT D.O.O. bavi se zapošljavanjem i promoviranjem pomoraca.

Djeluje na području Splita i Šibenika, a posluju od 1999. godine.

PosredovanjeprizapošljavanjuipromoviranjepomoracaSplit,Šibenik,Hrvatska2

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca Split, Šibenik, Hrvatska

Tvrtka PASAT D.O.O. smještena je u Splitu, a djeluje na području Splita i Šibenika. Tvrtka je osnovana 1999. godine, a dugogodišnje iskustvo koristi u pružanju kvalitetnih usluga. Ova tvrtka potpuno je licencirana i certificirana kao agencija za zapošljavanje pomoraca na svjetski poznate brodove od 2005 godine.

Tvrtka se bavi zapošljavanjem pomoraca, a cilj tvrtke je pomaganje pri zapošljavanju pomoraca kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Na taj način omogućuju stranim brodskim kompanijama pronalaženje kvalitetnih ljudskih resursa u ovoj branši.

Do sada je zahvaljujući ovoj tvrtki zaposlen veliki broj mladih pomoraca. Tvrtka postavlja visoke standarde u kvaliteti i uslugama pružanjem kvalificiranih, obrazovanih i iskusnih pomoraca za plovila na kojem god položaju je potrebno.

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca, usluge su koje vrši PASAT D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  8-17 h

 • uto

  8-17 h

 • sri

  8-17 h

 • čet

  8-17 h

 • pet

  8-17 h

 • sub

  /

 • sub

  /

Ukrcaj na brod

Pozdrav, imate li kakvu kompaniju za mene imam zavrsenu srednju pomorsku skolu tehnicar za brodostrojarstvo i takoder iman sve brevete za ukrcaj na brod , uporno trazim posao kao asistent stroja , unaprijed hvala ! Pozdrav


zamolba

zainteresiran sam za posao kormilara imam sve potrebne brevete. Imam 48 godina i dosta iskustva na ribarskim i turističkim brodovima ali nisam bio na večim brodovima što bih volio a i potreban mi je posao. Volio bi da mi odgovorite ako imate kakav posao za mene .Unaprijed zahvaljujem.


Zamolba za posao

Imate li koju kompaniju za ukrcaj u svojstvu stewarda Unaprijed zahvalan


Potražnja za poslom

Zainteresiram sam za posao časnika palube na manjim brodovima sa rasutim teretom. Imam 59 godina i preko 30 godina iskustva. Molim za što skoriji odgovor ako imate kakav posao za mene. Unaprijed zahvaljujem.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr