Dodaj svoju tvrtku

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca Split, Šibenik, Hrvatska


PASAT D.O.O. bavi se zapošljavanjem i promoviranjem pomoraca.

Djeluje na području Splita i Šibenika, a posluju od 1999. godine.

PosredovanjeprizapošljavanjuipromoviranjepomoracaSplit,Šibenik,Hrvatska2

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca Split, Šibenik, Hrvatska

Tvrtka PASAT D.O.O. smještena je u Splitu, a djeluje na području Splita i Šibenika. Tvrtka je osnovana 1999. godine, a dugogodišnje iskustvo koristi u pružanju kvalitetnih usluga. Ova tvrtka potpuno je licencirana i certificirana kao agencija za zapošljavanje pomoraca na svjetski poznate brodove od 2005 godine.

Tvrtka se bavi zapošljavanjem pomoraca, a cilj tvrtke je pomaganje pri zapošljavanju pomoraca kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Na taj način omogućuju stranim brodskim kompanijama pronalaženje kvalitetnih ljudskih resursa u ovoj branši.

Do sada je zahvaljujući ovoj tvrtki zaposlen veliki broj mladih pomoraca. Tvrtka postavlja visoke standarde u kvaliteti i uslugama pružanjem kvalificiranih, obrazovanih i iskusnih pomoraca za plovila na kojem god položaju je potrebno.

Posredovanje pri zapošljavanju i promoviranje pomoraca, usluge su koje vrši PASAT D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  8-17 h

 • uto

  8-17 h

 • sri

  8-17 h

 • čet

  8-17 h

 • pet

  8-17 h

 • sub

  /

 • sub

  /

Upit

Postovani dali trebate mehanicare


Ptraznja za poslom

Postovani. Zainteresiran sam za ukrcaj,na poziciji mazaca.Imam vise od 30 godina radnog iskustvan na teretnim brodovima i kruzerima.Imam sve potrebne dokumente(brevete i matrikuku).Nadam se vasem odgovoru.Hvala.


Potraznja za poslom

Zainteresiran sam za posao Kormilara imam sve potrebne brevete,imam 29 godina i plovim 10 godina imam iskusta na oil chemical,na tankerima,bulk carierima i nesto malo na putnickom eto volio bi da mi odgovorite ako imate kakv posaoa za mene.Zahvaljujem unaprid.


Ukrcaj

Poštovani, završio sam Srednju Školu za Brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju u Beogradu, imam potrebne brevete za ukrcaj, Basic 1 i 2, pružanje prve medicinske pomoći kao i upravljanje uredjajima Ecdis elektronskim kartama i Arpa sistemom. Zanima me poziv kadeta palube na trgovačkim brodovima( bilo koja vrsta broda) Nadam se da ćete odvojiti vremena za mene. Unapred zahvalan!


Ukrcaj na brod

Pozdrav, imate li kakvu kompaniju za mene imam zavrsenu srednju pomorsku skolu tehnicar za brodostrojarstvo i takoder iman sve brevete za ukrcaj na brod , uporno trazim posao kao asistent stroja , unaprijed hvala ! Pozdrav


zamolba

zainteresiran sam za posao kormilara imam sve potrebne brevete. Imam 48 godina i dosta iskustva na ribarskim i turističkim brodovima ali nisam bio na večim brodovima što bih volio a i potreban mi je posao. Volio bi da mi odgovorite ako imate kakav posao za mene .Unaprijed zahvaljujem.


Zamolba za posao

Imate li koju kompaniju za ukrcaj u svojstvu stewarda Unaprijed zahvalan


Potražnja za poslom

Zainteresiram sam za posao časnika palube na manjim brodovima sa rasutim teretom. Imam 59 godina i preko 30 godina iskustva. Molim za što skoriji odgovor ako imate kakav posao za mene. Unaprijed zahvaljujem.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr