Ustanove i organizacije

Organizacije i udruženja

Organizacije i udruženja primarno se odnose na okupljanje pojedinaca koji imaju zajednički cilj, bez obzira na područje djelatnosti ili svakodnevnog života u kojem žele zajedničkim snagama djelovati.

Organizacija zapravo obuhvaća višeznačan termin koji se ponajviše koristi u politologiji, sociologiji i poslovnoj administraciji. Sam proces nastanka organizacije zapravo se odnosi na udruživanje ljudi u neku skupinu radi lakšeg postizanja nekog cilja koji je svima od njih u interesu. Može se odnositi na okupljanja vezana za neki kulturni ili politički program, sportska društva, umjetnička društva, okupljanje zaposlenika u nekoj djelatnosti i slično.

Udruženje je veoma blisko organizacijama po svom značenju i sastavu, a predstavlja asocijaciju pojedinaca povezanih istim idejama i ciljevima. Također se sastavlja kako bi se zadovoljili različiti interesi na područjima interesa koji mogu obuhvaćati razne kulturne, zabavne, sportske ili političke ciljeve. Za razliku od organizacija manje su formalna, a često može doći i do povezivanja različitih udruženja  koja imaju iste ili slične ideje i ciljeve, ostvaruje se na lokalnom, regionalnom, nacionalnom i internacionalnom planu. Danas na području Hrvatske djeluje velik broj organizacija i udruženja na području svih djelatnosti i područja interesa, a pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju