Dodaj svoju tvrtku
COMET, OBRT ZA IZRADU I OBNOVU KOČNICA, LAMELA I KVAČILA

COMET, OBRT ZA IZRADU I OBNOVU KOČNICA, LAMELA I KVAČILA


Čabdin 48, 10450 Jastrebarsko

Popravak kočionih čeljusti, izrada i obnova lamela i pakni Jatrebarsko | 


OBRT ZA IZRADU I OBNOVU KOČNICA, LAMELA I KVAČILA COMET  bavi se prodajom rezervnih dijelova za teretna i komercijalna vozila.

Tvrtka se nalazi u Jastrebarskom, a djeluje na području Zagreba i Zagrebačke županije.

Popravakkočionihčeljusti,izradaiobnovalamelaipakniJatrebarsko

Popravak kočionih čeljusti, izrada i obnova lamela i pakni Jatrebarsko

OBRT COMET ZA IZRADU I OBNOVU KOČNICA, LAMELA I KVAČILA  bavi se prodajom rezervnih dijelova za teretna i komercijalna vozila, dijelova za popravak kočionih čeljusti, obloga kvačila, obloga u metrima, obloga za rad u ulju, nitanjem i ljepljenjem lamela kvačila i kočionih obloga, izradom lamela od sinter bronce.

Tvrtka je osnovana 1996. godine sa samo dvoje zaposlenih s djelatnošću obnove lamela i pakni, a danas se firma povećala, proširila asortiman i ima šest zaposlenih.

U ponudi nude bogati asortiman: kočione obloge, disk pločice, obloge kvačila, kočioni bubnjevi, kočioni diskovi, kočione čeljusti, donji postroj, setovi kvačila, sinterbronza, industrijska frikcija.

Popravak kočionih čeljusti, izrada i obnova lamela i pakni usluge su koje nudi COMET, OBRT ZA IZRADU I OBNOVU KOČNICA, LAMELA I KVAČILA.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  8-17 h

 • uto

  8-17 h

 • sri

  8-17 h

 • čet

  8-17 h

 • pet

  8-17 h

 • sub

  8-12 h

 • ned

  -

Dautz fahr 35-80 konbajn

Treba mi kamela komplet nova srce 18 zuba 330 sirina


Pakne

Pozdrav,imam motor od 125 kubika,nažalost jedini takav u Hrvatskoj,i ne mogu nabaviti orginal pakne za njega,dolaze mi isključivo desne a meni trebaju lijeve,da li vi možete prepraviti odnosno postaviti kočionu podlogu na drugu stranu .Imam potpuno nove desne kočnice


kvačilo

Dali ste u mogučnosti izvršiti cjelokupnu reparaturu dvomasenog kvačila na pasatu B6, 2005 god. 103 kw 2.0 tdi Pozdrav


Obnova lamele

Poštovani, zanima me cijena obnove lamele za Astru H 1,7; godište 2005?


reparacija bubnjeva

Pozdrav,trebao bi reparaciju bubnjeva jer su od tokarenja na ivici upotrebivosti,znači trebali bi biti deblji do 5mm. Ato je Subaru vivio 4wd 92 god. pa me zanima dali to možete rješiti i naravno cijena ? Hvala unaprijed.


Lamela za vitlo Tajfun 3 t

Dobar dan, trebam novu lamelu sa nitanjem za vitlo Tajfun 3 t. Dali imate,koliko brzo je to promijenjeno i koliko košta? Lijepi pozdrav


obnova lamele

Postovani, zanima me cijena obnova lamele za osobno vozilo mrke c3.


kočnice

Molim ponudu i savjet za popravak prenjih kočnica Citroen C5 20hdi god. proizvodnje 2004. U zadnje četiri godine dva puta nošene na popravak u šulekovu ulici i nakon godine dana počiju štekati. ponekad koče u vožnji. Sad ne radi desna ručna kočnica.


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr