Dodaj svoju tvrtku

Popravak klima uređaja za vozila Zagreb 


AUTOSERVIS RENJAK nudi kompletne usluge kvalitetnog autoservisa. Posluje od 1977. godine, a dugogodišnje iskustvo koriste za pružanje vrhunske usluge.

Autoservis se nalazi u Zagrebu, na adresi Barutanski jarak 118 a, kvart Bukovac.

Popravakklimauređajazavozila,Zagreb

Popravak klima uređaja za vozila Zagreb

AUTOSERVIS RENJAK specijaliziran je za ugradnju plina u automobile poznate talijanske firme "LOVATO" za što posjeduju i odgovarajuću licencu.
 1. PREKIDAČI - Mogu biti: preklopni (sami birate kad će auto ići na plin) ili elektronski (automatski se prebacuje sa benzina na plin, ovisno o broju okretaja ili pak temperaturi motora).
 2. EMULATOR - Da bi automobil mogao raditi na plin moraju se isključiti dizne. Funkcija emulatora je da isključi dizne, a kompjutoru automobila šalje vrijednost kada dizne rade.
 3. ELEKTROVENTIL PLINA - Kad je vozilo ugašeno i nema struje EVP je zatvoren i spriječava da plin pod pritiskom iz spremnika dođe od isprivača.
 4. MIKSER MJEŠAČ - Obično se nalazi na početku usisne grane. Bitno je da mješač bude odgovarajući, jer to omogučava pravilno doziranje plina u motoru.
 5. ISPARIVAČ - Predstavlja jednu od glavnih komponenti sistema i služi da tekući plin koji dolazi iz spremnika pretvori u plinovito stanje i regulira njegov pritisak. Za zagrijavanje isparivača koristi se tekučina iz rashladnog sistema automobila (vozila).
 6. SPREMNIK -Smješta se u prtljažni prostor automobila (vozila). Najčešće koristimo dva oblika: cilindrični 20-100 l. Teroidalni (umjesto rezervnog kotača). Stručna ispitivanja su pokazala da prilikom težih sudara štiti putnički prostor od još večih posljedica. Stjenka spremnika je izrađena od čelika debljine 3,5-4 mm
 7. MULTIVENTIL - Nalazi se na spremniku, i ima višenamjensku funkciju: pojavom prevelikog pritiska ispušta višak plina u atmosferu, spiječava punjenje spremnika više od 80% kapaciteta, toplinska zaštita, reagira na ekstremno povišenu temperaturu.

  renjak_889

Autoservis provjerene kvalitete

AUTOSERVIS RENJAK po kvaliteti je svojih usluga prepoznat kod brojnih generacija zadovoljnih klijenata, a dugogodišnje iskustvo samo je potvrda vrhunskog rada.

Bogato opremljena radionica na raspolaganju ima svu potrebnu mehanizaciju za obavljanje vrhunskih zahvata na vozilu, a stručni djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom u ovom poslu u svakom su Vam trenutku na raspolaganju.

Posebno je tražena usluga pregleda motornih vozila i njihove pripreme za tehnički pregled, a kompletnu dijagnostiku Vašeg vozila obaviti će kvalitetno i po pristupačnim cijenama. Tu su i vulkanizerske usluge sa širokim spektrom ljetnih i zimskih guma između kojih možete izabrati one koje Vam najviše odgovaraju.

Popravak klima uređaja za vozila samo je dio onoga što na raspolaganju ima AUTOSERVIS RENJAK, kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na jedan od navedenih brojeva.

 • pon

  8-17 h

 • uto

  8-17 h

 • sri

  8-17 h

 • čet

  8-17 h

 • pet

  8-17 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr