Dodaj svoju tvrtku
KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O.

KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O.


Ante Starčevića 23, 21260 Imotski

Odvoz komunalnog otpada Imotski |


KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O. mlado je poduzeće s velikim ambicijama, u potpunosti predano pružanju kvalitetnih usluga svojim korisnicima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe usluge odvoza komunalnog otpada i održavanja javnih površina.

imotski_drustvo_111

Odvoz komunalnog otpada Imotski

Tvrtka KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O. javno je poduzeće sa sjedištem u samom Imotskom, na području Splitsko-dalmatinske županije. S poslovanjem je započelo 2018. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke je odvoz komunalnog otpada. U svojoj nadležnosti imaju održavanje gradskih groblja i parking, u čemu slijede najviše standarde struke.

Održavanje javnih površina, održavanje nerazvrstanih cesta, tržnice na malo, održavanje groblja i krematorija, javna rasvjeta, upravljanje grobljem, djelatnost prijevoza otpada, djelatnost sakupljanja otpada, djelatnost oporabe otpada, djelatnost druge obrade otpada, usluge parkiranja i dr. u njihovoj su nadležnosti.

Odvoz komunalnog otpada samo je dio onoga što na raspolaganju ima KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O. kojem se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte na navedeni broj. 

 • pon

  07:00-15:00

 • uto

  07:00-15:00

 • sri

  07:00-15:00

 • čet

  07:00-15:00

 • pet

  07:00-15:00

 • sub

  /

 • ned

  /

Račun za komunalni otpad

Poštovani, ovaj mail šaljem zbog novoga računa za javnu uslugu vršenja odvoza smeća. Prema novom obračunu usluga je Vašim jednostranim potezom značajno poskupila, gotovo udvostručila. Nismo ni obaviješteni kako će se točno novi režim prikupljanja odvijati s naše strane. Također, prema iznosu ispostavljenoga računa od 72,32 kune, ispada da mi, iako živimo na selu, nemamo kompostanu, a imamo, ne samo nju, nego i 4 pripadna vrta, prikladna za odlaganje razgradive biomase. Molimo da nam se dostavi novi korigirani račun, nominalno umanjen za očito posjedovanje kompostišta. Dotad nećemo plaćati ni priznati uručeni račun, koji ne odgovara ni stanju ni tarifi. Nadamo se brzom i pozitivnom odgovoru. Unaprijed hvala, ANKA LONČAR, VINJANI GORNJI 96, 21260 IMOTSKI


Upit za račun

Dobar dan, Imam jedno pitanje.Ja živim sa bratom u istoj kući i na istoj adresi Vinjani Donji 11.Vi ste poslali račune za vaše usluge (odvoz smeća) i na njegovo i na moje ime.Kako je moguće da jedno isto kućanstvo plaća 2 računa za istu uslugu? Sva trošila su zajednička i računi također pa vas molim za objašnjenje i vaš prijedlog.Hvala.

Odgovor - KOMUNALNO DRUŠTVO GRADA IMOTSKOG D.O.O.

Poštovani, prilikom uvida u bazi o obveznicima plaćanja odvoza komunalnog otpada ustvrdili smo da smo napravili propust. Naime na ime Veselko Perić ćemo stornirat račune i oni Vam više neće dolazit, dok na ime Mile Perić će ostati aktivan i na njega ćete primat račune za komunalni otpad. Još jednom se ispričavam na propustu i hvala Vam što ste nam pomogli da riješimo ovakav propust. Za sve ostale informacije stojim Vam na raspolaganju. Direktorica Komunalnog društva Grada Imotskoga, Božena Juroš LP


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr