Dodaj svoju tvrtku

Najbolji smještaj na otoku Braču, Hotel Bračka Perla |


BRAČKA PERLA D.O.O. tvrtka je koja djeluje na području Splitsko-dalmatinske županije, a široko je prepoznata po visokoj kvaliteti usluga koje pruža svojim gostima.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe uslugu pružanja kvalitetnog smještaja na prekrasnim lokacijama.

perla1

Najbolji smještaj na otoku Braču, Hotel Bračka Perla

Tvrtka BRAČKA PERLA D.O.O. sjedište ima u samom gradu Splitu. Nadomak Splita, na srednjedalmatinskom otoku Braču, u živopisnom mjestu Supetar, smještena je Hotel Bračka Perla.

Tradicionalnu mediteransku gradnju hotela upotpunjuje moderan interijer soba i apartmana. Luksuzni smještaj pruža ugodnu toplinu, dok razigrane boje zidova, koji su upotpunjeni motivima pojedinog mediteranskog bilja, definiraju sasvim novi doživljaj odmora na otoku u Dalmaciji.

Ono što je specifično za dalmatinske otoke su bunje i suhozid. Poljska kućica (bunja) je služila kao sklonište od nevremena i za čuvanje poljoprivrednog alata. Gradnja bunje je jednostavna i bez vezivnog materijala, a u prostoru se teško razlikuje od gomila i suhozida.

Bračke bunje građene su u drugoj polovici 19. stoljeća i početkom 20. stoljeća, kada je postojala velika potražnja za vinom. Prestaju se graditi nakon Prvog svjetskog rata. Izgradnja ville Bračka Perla brižljivo je osmišljena u skladu sa tradicionalnom dalmatinskom gradnjom bunja i suhozida.

Tradicionalni prirodni materijali, među kojima i nadaleko poznati brački kamen, pažljivo su utkani u okoliš, pazeći pritom da se ne naruši, već oplemeni, skladna prirodna ravnoteža. Brački kamen je poznat po tome da se prilagođava svim godišnjim dobima i vremenskim prilikama: u sunčanim danima pokazuje svu svoju bjelinu te navlači blještavo biserno ruho mladosti i živosti, dok u tmurnim kišnim danima pokazuje zreliju boju mediteranske školjke, koja u svojoj unutrašnjosti čuva toplinu i mir.

Najbolji smještaj na otoku Braču ono je što pruža Hotel Bračka Perla, a tvrtki BRAČKA PERLA D.O.O. s povjerenjem se možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  Recepcija 06:00-24:00

 • uto

  Recepcija 06:00-24:00

 • sri

  Recepcija 06:00-24:00

 • čet

  Recepcija 06:00-24:00

 • pet

  Recepcija 06:00-24:00

 • sub

  Recepcija 06:00-24:00

 • ned

  Recepcija 06:00-24:00

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr