Dodaj svoju tvrtku

Kampiralište Primošten Šibensko kninska županija |


ADRIATIK AUTO-KAMP D.O.O. uspješno djeluje od 2003. godine sa sjedištem u Primoštenu, na području Šibensko-kninske županije.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe kampiralište koje se nalazi u neposrednoj blizini mora, u tišini i hladu za ugodno ljetovanje. Kamp je posebno popularan među stranim turistima.


Kampiralište Primošten Šibensko kninska županija

KAMP ADRIATIQ nalazi se u neposrednoj blizini turističkog bisera Primoštena (2 km) i 25 km južno od Šibenika, na najljepšem dijelu jadranske obale. Zbog svog atraktivnog položaja i čiste prirode, pruža svim ljubiteljima kampiranja ugodan i nezaboravan boravak.

Kamp Adriatiq smješten je uz obalu koja je specifična po bistrom moru i savršeno je uklopljen u prirodni ambijent njegovane borove šume, s vlastitom plažom okrunjenom nizom netaknutih uvalica. Gusta borova šuma prekriva 80% prostora za kampiranje, a preostali dio je ukrašen crnikama i maslinama.

Kamp može primiti 1600 gostiju. Polovina smještajnog dijela je parcelirana dok preostali dio nudi kamp mjesta. Prosječna veličina parcela je 110m2. Sve smještajne jedinice imaju priključak na električnu energiju, a 80 parcela ima priključak vode i kanalizacije.

KampiralistePrimostensibenskokninskazupanija11

Gostima kampa je na raspolaganju recepcija, koja je otvorena 24 sata i pruža usluge mjenjačnice. Dostupni su i bogata ponuda izleta, WiFi, zaprimanje pošte, te mnoge individualne usluge. U kampu se nalazi a la carte restoran i caffe bar Campinsky. Ljubiteljima brze hrane i svima koji uz piće žele uživati tik uz more na usluzi je beach bar.

U dobro opremljenoj obližnjoj samoposluzi gosti mogu naći sve što im je potrebno od hrane i pića, novina te rekvizita za plažu.

Ravnomjerno su postavljena četiri novouređena sanitarna bloka, WC za djecu, WC za invalide, kemijski WC, prostor za direktno pražnjenje iz kampera. Plaža kampa duga je 1 km, a njezin šljunčani dio je pogodan za djecu, dok je stjenovit idealan za sunčanje i odmor.

Tražite li savršeno ljetno kampiralište za VAs je KAMP ADRIATIQ.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.

 • pon

  08:00-21:00

 • uto

  08:00-21:00

 • sri

  08:00-21:00

 • čet

  08:00-21:00

 • pet

  08:00-21:00

 • sub

  08:00-21:00

 • ned

  08:00-21:00

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr