TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O.

Kamini za centralno grijanje na drva

Podjeli tvrtku:
TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O.
0 (0 Komentar) | NAPIŠI RECENZIJU
Pustodol Začretski 18/e, 49223, Sveti Križ Začretje
Trenutno otvoreno: 7 - 15 h

Upiti

Imaš li pitanje? Ostavi upit i dobit ćeš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Ostavi recenziju

Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  7 - 15 h
 • utorak
  7 - 15 h
 • srijeda
  7 - 15 h
 • četvrtak
  7 - 15 h
 • petak
  7 - 15 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Ocjena

0
(0 Komentar)
NAPIŠI RECENZIJU
Pročitaj komentare

Nađite nas preko

O tvrtki

Kamini za centralno grijanje na drva  ~ TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. tvrtka je koja je osnovana na području Krapinsko- zagorske županije, a u svojoj se primarnoj djelatnosti bavi proizvodnjom i prodajom kaminskih ložišta.

Tvrtka se može se pohvaliti dugogodišnjim uspješnim radom, a svoju tradiciju njeguje od 1953. godine.

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska

Kamini za centralno grijanje, Hrvatska

Tvrtka TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. kao svoju primarnu djelatnost ističe proizvodnju kaminskih ložišta. Tvrtka je specijalizirana za kvalitetno postavljanje kamina, a dugogodišnje uspješno poslovanje to i potvrđuje.

Ugradnjom kamina u svaki se prostor unosi osjećaj topline i intime doma, a prostor se dodatno oplemenjuje.

Kamini se uklapaju u sve ambijente, kako klasične, tako i one moderne. Bogata ponuda i mogućnost različitih vrsta izvedbi omogućuje odličnu prilagodbu svakom prostoru.

Ugradnja kamina omogućuje ostvarenje znatne uštede u troškovima grijanja u budućnosti, a uz to, kamin će biti i vizualno dopadljiv.

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska2

Vrhunski proizvodi pogon

Tvrtka TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. osnovana je u mjestu Sveti Križ Začretje, na adresi Pustodol Začretski 18/e. Nalazi se na području Krapinsko-zagorske županije, a svoju djelatnost obavlja na području cijele Hrvatske.

Tvrtka raspolaže proizvodnim pogonom na površini od 3600 m2 gdje proizvode kamine. U sklopu proizvodnog pogona nalazi se i izložbeni salon u kojem su izloženi kamini iz njihovog programa.

Kroz duži niz godina projektirali su više od 20 modela kamina za različite namjene i vrste objekata. Kamini se u cijelosti proizvode u Hrvatskoj i plod su razvoja ove tvrtke koja ima dugo iskustvo u prozvodnji pekarskih peći i kaminskih ložišta.

Kamini Termotehnika su vrhunski proizvod koji garantiraju najefikasnije grijanje uz vidljivo smanjenje troškova.

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska3

Specifična ponuda izdvaja ih na tržištu

Osim osnovnih modela koji su namijenjeni zagrijavanju samo jedne prostorije, tvrtka TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. nudi i modele kamina koji se spajaju na sustav centralnog grijanja pa zagrijavanjem tople vode griju i ostale prostorije u kući.

Najnoviji proizvod, kojim su izrazito ponosni, je kamin sa distribucijom toplog zraka, koji sustavom raspodjele toplog zraka zagrijava sve prostorije u kući, bez potrebe za ugradnjom radijatora. Ovo je ujedno i najekonomičniji način zagrijavanja objekta.

Također, u svojoj ponudi imaju posebno velike kamine predviđene za zagrijavanje velikih kuća, predvorja hotela, restorana itd..

Kamini iz njihove ponude u cjelosti su hrvatski proizvod - od ideje, projektiranja do konačnog proizvoda.

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska4

Postavljanje i montaža kaminskih ložišta

Prije same kupnje kamina važno je odabrati pravi koji će se uklopiti u Vaš prostor i koji će efektivno ugrijati prostor. U tome će Vam rado pomoći profesionalni i stručni djelatnici tvrtke.

Veličina kamina jednako je važna kao i tip kamina. Prostor u koji se montira mora biti prikladan veličini kamina, mora imati odgovarajući dimnjak te osiguran dotok svježeg zraka u prostoriju.  

Tip kamina (ložišta), odnosno snaga kamina određuje se prema prostoru koji želite zagrijati, te prema broju radijatora koji želite spojiti na kamin.

Nakon odabira mjesta montaže kamina i izrade dimnjaka započinje se sa montažom kamina. Ložište kamina se spaja na dimnjak pomoću dimovodne cijevi. Nakon spajanja dimnjaka izvodi se spajanje na centralno ili podno grijanje. 

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska10

Estetika i izgled kamina

Ugodan osjećaj topline u Vašem stanu ili kući te funkcionalnost predstavljaju idealnu simbiozu, stoga, neka kamin bude kvalitetna alternativa ostalim načinima grijanja stambenih objekata, jer samo kamin prostoru daje toplinu i osjećaj doma.

Završni dio postavljanja kamina najvažniji je dio kada govorimo o estetici i izgledu samog kamina. Ono vizualno određuje kamin i prostor u kojem se nalazi.

Prema interijeru i želji kupca kamin se može obraditi kamenom, keramikom ili bojanjem. Završnom obradom također se može dobiti rustikalni masivni kamin ili moderan kamin ravnih linija. 

Bogata ponuda različitih vrsta kamina pruža mogućnost odabira savršenog kamina za svaki prostor.

Kamini_za_centralno_grijanje,Hrvatska5

Profesionalnost u poslovanju garantira kvalitetnu uslugu

Zadovoljstvo i velik broj klijenata tvrtke TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. potvrđuje kvalitetu i profeisonalnost usluge koje nude.

Uz bogatu i kvalitetnu ponudu, jednako je važan i odnos djelatnika tvrtke prema njihovim kupcima. Oni su dostupni za sva Vaša pitanja u svako doba dana i rado će Vam pomoći savjetom i svim potrebnim informacijama.

Istraživanje, projektiranje, konstrukcija i izrada kamina su kreacija hrvatskog čovjeka i imaju izrazitu vrijednost koja odiše izvornom hrvatskom tradicijom u inovacijama i proizvodnji.

Stručni djelatnici svoje usluge vrše pouzdano, profesionalno, kvalitetno, pouzdano i sigurno.

Kamini za centralno grijanje i kamini na drva ono su što u ponudi ima tvrtka TERMOTEHNIKA TRGOVINA D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.


Galerija


Proizvodi i usluge


Radno vrijeme

 • ponedjeljak
  7 - 15 h
 • utorak
  7 - 15 h
 • srijeda
  7 - 15 h
 • četvrtak
  7 - 15 h
 • petak
  7 - 15 h
 • subota
  /
 • nedjelja
  /

Cijena

Molim Vas za okvirnu cijenu kamina te ugradnju istog


kamin za centralno grijanje na drva

postovani Zelio bih ponudu za kamin za centralno grijanje na drva te ugradnju istog na postojeci sistem u otvoreno kaminsko loziste


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

Jesi li čovjek ?

Ocijeni tvrtku i napiši svoj komentar o suradnji.

Tvoja ocjena:
Jesi li čovjek ?

Slične tvrtke

LIKA-BOLF TRADE D.O.O.

Prodaja i energetsko certificiranje nekretnina Zadar, Dalmacija

Nikole Šopa 25, 23000 Zadar

APARTMANI HELENA

Povoljni apartmani, pogled na more Rab

Kampor 206, 51280 Rab

IZOLATERSKI OBRT, IZO-TIM, NOVA GRADIŠKA

Hidroizolacijski radovi i usluge, Nova Gradiška, Slavonski Brod

Baruna Trenka 49, 35400 Nova Gradiška

JORDANIĆ D.O.O.

Servis i prodaja ugostiteljske opreme, klima i rashladnih uređaja Zagreb, Hrvatska

Meducin 14, 10000 Zagreb

DOBROVOLJNO VATROGASNO DRUŠTVO DUBRANEC

Zaštita od požara, Velika Gorica

Dubranec b.b., 10418 Dubranec