Dodaj svoju tvrtku
Iskopi mini bagerom u Zagrebu

PERIĆ ENERGY D.O.O.


Savska cesta 179, 10000 Zagreb

Iskopi mini bagerom u Zagrebu |


PERIĆ ENERGY d.o.o. tvrtka je osnovana 2019. godine u Zagrebu, a posluju na području cijele Hrvatske.

Njihova su primarna djelatnost iskopi mini bagerom i prijevoz robe što obavljaju u skladu sa strogim standardima struke. Iskopi mini bagerom njihova su najtraženija usluga.

Iskopi mini bagerom u Zagrebu

Ova je tvrtka odradila brojne uspješne projekte za velik broj klijenata, što je svakako izvrstan pokazatelj uspješnosti rada ove mlade, ali ambiciozne tvrtke. Sve poslove iskopa mini bagerom obavljaju profesionalno i odgovorno, na zadovoljstvo svih dosadašnjih klijenata.

Iskope vrše kvalitetnim mini bagerom brzo i povoljno, te u skladu s prethodnim dogovorima i mjerenjima.

Pri svom se radu u potpunosti prilagođavaju potrebama klijenata, te im bez oklijevanja izrazite sve svoje zamisli. Iskopi mini bagerom vrše se odgovorno i pedantno, te je veoma važno znati kakve rezultate trebate. Iskopi mini bagerom u Zagrebu su najtraženiji, ali su dostupni i u ostatku Hrvatske.

IskopiminibageromiprijevozZagreb1

Kvalitetan i povoljan prijevoz

Vrše i usluge prijevoza u građevini kako bi Vam olakšali daljnje radove - i to u čistim i urednim uvjetima, kako i priliči jednoj renomiranoj tvrtki. Prijevoz i iskopi mini bagerom usluge su koje vrše zaista pedantno i stručno, a iskopi mini bagerom još jedna su usluga koju obavljaju izuzetno odgovorno.

Njihovi odgovorni i iskusni djelatnici prijevoz će obaviti sigurno, pažljivo i u najkraćem mogućem roku.

Strojevi i vozila korištena prilikom iskopa mini bagerom i prijevoza visoko su kvalitetni te redovito održavani kako bi se izbjegle nezgode prilikom pružanja svake ugovorene usluge.

IskopiminibageromiprijevozZagreb1

Dugogodišnje iskustvo

Djelatnici su iskusni u svom radu i profesionalni, što je i omogućilo otvaranje ove tvrtke, kao i ostvarivanje zavidnih rezultata u dosadašnjem radu kada su u pitanju iskopi mini bagerom i prijevoz robe.

Cijene su vrlo prihvatljive, a kvaliteta rada nenadmašna, što je svakako dodatan razlog da potražite usluge upravo ovog marljivog tima kojemu su iskopi mini bagerom i prijevoz specijalnost.

Ne sumnjamo da će opravdati i Vaše povjerenje.

Iskopi mini bagerom u Zagrebu i Hrvatskoj ono su što Vam nudi tvrtka PERIĆ ENERGY d.o.o. te im se doista s povjerenjem možete obratiti.

Za sve ostale upite, informacije i dogovore obratite se s povjerenjem na gore navedeni kontakt.

 • pon

  po dogovoru

 • uto

  po dogovoru

 • sri

  po dogovoru

 • čet

  po dogovoru

 • pet

  po dogovoru

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr