Dodaj svoju tvrtku
ZOV D.O.O.

ZOV D.O.O.


Odranska 9, 10000 Zagreb

ZOV D.O.O. posluje od 2013. godine te broji 12 zaposlenih djelatnika.

Primarna djelatnost tvrtke je upravljanje i održavanje stambenih prostora, također nude hitne intervencije te odštopavanje odvoda i drugih instalacija.

Tvrtka će Vas upoznati s razlogom začepljenja Vašeg odvoda te savjetovati o daljnjem rješenju Vašega problema te kako bi mogli spriječiti buduća začepljenja odnosno daljnje nepotrebne troškove.

Saniranje odnosno odštopavanje obavljaju naši stručni djelatnici, uz pomoć moderne opreme, korištenjem iste opreme i vrsnost djelatnika omogućuju brzu i efikasnu uslugu te uklanjanje problema u većini slučajeva za manje od 1 sata.

Sami proces možemo podijeliti na dolazak našega tehničara na mjesto kvara zatim snimanje kamerom zaštopanog odvoda, nakon što je problem uočen tehničar Vam daje savijete kako ga otkloniti odnosno nudi riješenje odštopavanja odvoda električnom motornom sajlom na kraju brtve se i zatvaraju otvori korišteni u odštopavanju.

Uslugom hitnih intervencija odštopavanja odvoda pokrivamo veliki dio Hrvatske, ali najbrže možemo reagirati u Zagrebačkoj županiji.

U slučaju blokiranih odvodnih kanala, bilo u komercijalnim ili stambenim nekretninama, možete se osloniti na našu hitnu i brzu asistenciju. Možemo ponuditi brz odziv na bilo koji poziv za odštopavanje odvoda. 

Otpadne vode, uključujući i kanalizacija, mogu se vratiti u Vaš prostor, što ima neugodne učinke, kao i opasnost za Vaše zdravlje. Naš stručni tim razumije takve probleme te nam je cilj biti kod Vas u roku od sat vremena te što prije istražiti i dijagnosticirati problem, osiguravajući odvod te ga vratiti u puno radno stanje.

Nudimo naše usluge tijekom cijele godine, tako da se možete osloniti na naše ljubazno osoblje za brzu uslugu s osmijehom. Ponosimo se našim brzim i izvrsnim uslugama te vjerujemo da dobro obavljen posao uključuje svaki aspekt, od prvog kontakta do brisanja bilo kakvih pitanja koja imate nakon što završimo radove.

Hitne intervencije na vodovodu

Obavljamo sanacije napuknutih ili probušenih cijevi svih vrsta i veličina, također možemo detektirati  puknute cijevi aparatom.

Obavljamo odštopavanja motornim i ručnim sajlama ovisno o cijevi i obujmu začepljenja.

Kao tvrtka nudimo program posebnih kemikalija koje koristimo za odmaščivanje  i odčepljivanja začepljenja.

Prilikom obavljanja hitnih intervencija na vodovodu popravljamo; vodokotliće, ventile, aqua ispirače, umivaonike, WC školjke, sudopere, sifone

HITNE INTERVENCIJE OD 0-24 SATA na telefon 099 3636 600

Na području Zagreba nudimo hitan dolazak i intervencije u roku 60 minuta 24 sata/tjedno 365 dana u godini.

Odštopavanje odvoda i hitne intervencije dio je usluga koje pruža ZOV D.O.O.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  00-24h

 • uto

  00-24h

 • sri

  00-24h

 • čet

  00-24h

 • pet

  00-24h

 • sub

  00-24h

 • ned

  00-24h

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr