Dodaj svoju tvrtku
BARRACUDA BRODOVI D.O.O.

BARRACUDA BRODOVI D.O.O.


Ježdovečka 74, 10250 Lučko

Gumenjaci, gumeni brodovi, popravak plovila, RIB, Zagreb | 


Tvrtka BARRACUDA BRODOVI D.O.O. posluje od 2005. godine i prepoznata je po kvaliteti svojih plovila na domaćem i stranim tržištima.

Tvrtka se nalazi na adresi Ježdovečka 74, u Lučkom, u Zagrebu.

 Gumenjaci,gumenibrodovi,popravakplovila,RIB,Zagreb4

Gumenjaci, gumeni brodovi, popravak plovila, RIB, Zagreb

Tvrtka BARRACUDA BRODOVI D.O.O. posluje od 2005. godine i prepoznata je po kvaliteti svojih plovila na domaćem i stranim tržištima.

Tvrtka se nalazi na adresi Ježdovečka 74, u Lučkom, u Zagrebu. Gradi gumene brodove sa plastičnim dnom od 4,70 m, 6,50 m, a na tržište dolazi i novitet u dužini od 8 m. Na tržištu sličnih plovila, već su afirmirani modeli 470 family i diling, modeli 500, 530, 590, i 650 cabin.

Maritimne sposobnosti ovih brodova često nadmašuju maritimne sposobnosti i zvučnijih proizvođača. Tvrtka proizvodi i prodaje brodove kao što su: obiteljski brod za jednodnevne izlete , brodovi namijenjeni za ribolov, za jednodnevne izlete i iznajmljivanje, za cijelodnevne izlete i iznajmljivanje, za pokazivanje i duuuuge vožnje i za više-dnevne izlete.

Gumenjaci, gumeni brodovi, popravak plovila, RIB usluge su koje nudi tvrtka Barracuda brodovi d.o.o.

Za bilo kakve dodatne informacije ili upite obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

WAV MARINE 380

Poštovani, odvojena krmena daska od tubusa i nekoliko rupica. Lijepo Vas molim okvirnu cijenu popravka da znamo isplati li se voziti camac do Zgb. Camac je 2011. Unaprijed zahvaljujem.


SUP

dali vršite popravke na supu pošta na dpoju


Gumi

Imam stari gumi(proizvodjac iz Rijeke s tri slova),230 cm.Gumi mi je idealan (duzina,tezina,plasticno dno),smo sto je jako star i stalno ga krpam. Je li moguce na postojece plasticno korito napraviti nove tubuse i koja je cijena? Hvala


Krpanje gumenog čamca

Pozdrav Probušen gumeni čamac mali mislim da je negdje oko 2 m na desnoj cijevi ili kako se već zove te se odlijepila ona traka okolo koja štiti od okrznuća. Da li vršite takve popravke i koliko bih to okvirno moglo koštat.


Popravak gumenjaka

Na gumenom čamacu 2,5 m odljepila se krmena daska, dali to možete zaljepit. molim odgovor. Hvala!


gumeni čamac honwave t-35

poštovani gumenjak honwave mi se razlijepio na spoju gornja strana desni tubus gornja strana cca 30 cm,da li je moguć popravak i okvirna cijena.Lp


Popravak gumenjaka

Štovani. Imao sam havariju sa gumenjakom Leader 50F. Plastika je popravljena,međutim trebalo bi popraviti spojeve između tuba i plastike po cijelom dnu.Jedna tuba pušta ali se ne vidi da je izbušena.Dali je moguć popravak? Lijepi pozdrav


Lava marine 3.80

Bok imam problem sa krmom tj. sa spojom krme i tubusa rasušilo se pa mi pušta materijal je pvc interesira me koliko otprilike bi taj zahvat koštal fala.


Popravak gumenjaka Jadran motor 2,5m

Poštovani, Razljepio mi se gumenjak u području tubusa i krmene daske a i jedan tubus lagano propušta. Čamac je izrađen iz PVC materijala. Može li se to popraviti i koliko je isplativ takav popravak ? S poštovanjem,


kolak

postovanje imam gumeni camac bombard duzine 2.9 m i odvojila se krmena daska od tubusa pa me zanima dali mozete to popraviti


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr