Auto-moto i transport

Nautika - dijelovi i servis

Područje nautike pokriva usluge svih prijevoznih sredstava na vodi, uključujući čamce, brodove, jahte, jedrilice i glisere. Danas je klijentima na raspolaganju velik izbor prodajnih mjesta kao i servisa specijaliziranih upravo za područje nautike.

Različita plovila zahtijevaju i različite vrste održavanja, a za obavljanje ovih poslova postoje brojne specijalizirane tvrtke. One svojim klijentima mogu ponuditi širok izbor dijelova za plovila, kao i sve vrste servisa. U ponudi je moguće pronaći sve vrste brodskih i vanbrodskih motora, servisnih dijelova, kao i potrošnog materijala poput boja i lakova koja plovilo štite od štetnog utjecaja vode. Bez obzira je li riječ o jahti ili čamcu, morate biti sigurni kako će sve zahvate na plovilu za Vas obaviti vrhunski profesionalci, a brojne tvrtke iza sebe imaju zavidne reference koje će Vam na prvu dokazati kako se radi o kvalitetnom izvođaču. Pronaći ih možete na portalu Moja Djelatnost.

Redovito održavanje plovila obuhvaća više koraka. Za početak, potrebno je redovito obaviti detaljan pregled stanja plovila kako bismo bili uvjereni u njegovu sigurnost za plovidbu. Redovito održavanje, naglašavaju stručnjaci, svakako čuva vrijednost plovila. Ono obuhvaća kontinuiranu kontrolu svih sustava na brodu, u koji ulaze plovni dio odnosno trup broda i njegovo nadgrađe, odnosno kompletan dio broda koji je smješten iznad vode. Za sve sustave osim trupa moguće je obavljati redovito održavanje dok je plovilo u vodi, dok je za detaljnu kontrolu trupa potrebno njegovo izvlačenje na kopno. Tvrtke koje se bave nautikom znaju i koliko je važno obavljati zimski i proljetni servis. Zimski servis odnosi se na servis nakon sezone korištenja plovila, koji obuhvaća odstranjivanje soli koja dugoročno može naštetiti plovilu, a za obavljanje ovog posla preporuča se izvlačenje plovila na suhi vez, gdje bi bilo dobro da i prezimi. Proljetni servis bavi se pripremom plovila za sezonu, odnosno puštanje u pogon polovila, uređivanja bokova i nadgrađa, kao i kompletno čišćenje i poliranje plovila. Stručnjaci na ovom području s lakoćom će zaključiti je li potreba zamjena određenih dijelova kada je u pitanju elektronika ili pak motor, a ovlaštene tvrtke sve navedeno osigurati će Vam na jednom mjestu kako biste se sigurno mogli otisnuti na more.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju