Dodaj svoju tvrtku
GROUND ZERO D.O.O.

GROUND ZERO D.O.O.


Put supavla 28, 21000 Split

Gradnja objekata, projektiranje i nadzor Trogir, Hrvatska | 


Tvrtka GROUND ZERO D.O.O. je osnovana 2013. godine u Trogiru, na području Splitsko - dalmatinske županije.

Gradnja objekata, projektiranje i nadzor područje je njihove osnovne djelatnosti i usluga koje pružaju.


Gradnja objekata, projektiranje i nadzor Trogir, Hrvatska

Ovoj tvrtki možete se obratiti ukoliko zatrebate kompletnu uslugu vezanu uz gradnju objekata.

Specijalizirani su za gradnju stambenih i nestambenih zgrada te projektiranje i nadzor, konzalting i vođenje projekata.

Dakle, od samih začetaka ideje o gradnji te vodstvo kroz svaki pojedini proces i fazu ostvarenja projekta, tvrtka GROUND ZERO tu je uz Vas, pružajući Vam stručne savjete i smjernice.

Posvećenost detaljima je prioritet, jer se upravo u njima krije najveća vrijednost svih projekata i kvalitetno odrađenih poslova.

Za sve dodatne informacije javiti se na navedene kontakte.

 • pon

  7:30 - 15:30 h

 • uto

  7:30 - 15:30 h

 • sri

  7:30 - 15:30 h

 • čet

  7:30 - 15:30 h

 • pet

  7:30 - 15:30 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Studentski posao

Poštovani, nadam se da imate minutu vremena za moj upit. Ja sam redovna studentica 2. godine Diplomskog studija (apsolvent) na Građevinskom fakultetu u Splitu (smjer konstukcije) i s obzirom na to da se bliži kraj mojeg školovanja, trenutno sam u potrazi za studentskim poslom u struci. Zapravo, moj cilj nije zarada nego želim steći barem kratko iskustvo i "doći u dodir" s građevinskim projektiranjem prije dobivene diplome i mogućnosti traženja posla u struci na dugoročno. Voljna sam naučiti jer smatram da je znanje sa fakulteta samo podloga za velike izazove koji me čekaju. Ako mislite da mi možete nekako izaći u susret, kontaktirajte me. Hvala na strpljenju, Lijep pozdrav, Ružica Buljac


Zamolba za razgovor za posao-Ana Knežević

Poštovani, Ovim putem Vam se obraćam sa željom zasnivanja radnog odnosa sa Vašom cijenjenom tvrtkom. Imam 24 godine, diplomirala sam (2018.) na Građevinskom fakultetu, smjer konstrukcije. Opis poslova koji mi odgovaraju i u čemu bih se htjela usavršavati i učiti su poslovi projektiranja i/ili nadzora nad gradnjom. Odgovaraju mi povremene posjete gradilištu što bi mi omogućilo stjecanje praktičnog znanja i razumijevanje onog što se u uredu projektira. Odgovorna sam i pouzdana osoba i spremna na učenje. Ukoliko imate potrebe za zapošljavanjem ove vrste osoblja sa ozbiljnim interesom stavljam Vam se na raspolaganje. Trenutno radim u jednoj izvođačkoj firmi na gradilištu, opis posla voditelj gradilišta- pripravnik. Nadam se da ćete ovaj dopis staviti na razmatranje. U iščekivanju Vašeg odgovora srdačno Vas pozdravljam! Ana Knežević


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr