Dodaj svoju tvrtku

Dobar ginekolog Sesvete |


Poliklinika MEDICLARUS kao svoju primarnu djelatnost ističe zdravstvene usluge, a posebno se ističu medicina rada i ginekologija. Ako Vam je potreban zaista dobar ginekolog, naći ćete ga u ovoj ustanovi, a svoj ćete termin dobiti zaista brzo.

Na istoj lokaciji djeluje Stomatološka ordinacija Anka Jurišić-Kvesić. Vaše je zdravlje u zaista sjajnim rukama, a istinski dobar ginekolog sve probleme rješava brzo i efikasno.

GinekologijaSesvete6

Dobar ginekolog Sesvete

Privatna ordinacija djeluje od 1984. godine, a 2001. godine seli se na današnju adresu u veći, novouređeni i moderniziran prostor opskrbljen najsuvremenijim uređajima u medicini.

Dobar ginekolog od velike je važnosti baš svakoj ženi. Poliklinika MEDICLARUS zapošljava isključivo iskusno i adekvatno obrazovano medicinsko osoblje koje će se prema Vama i Vašem zdravlju odnositi stručno i s poštovanjem.

Među njihovim se uslugama također ističu medicina rada ginekologija, a obje djelatnosti obavljaju posve u skladu sa strogim kriterijima medicinske struke, te istinski skrbeći o pacijentima pružajući im posve individualan tretman.

Ova je ginekološka ordinacija poznata po vrlo kratkom čekanju i zbilja vrhunskoj usluzi, u potpunosti prilagođenoj pacijentu kojeg se detaljno informira o trenutnom zdravstvenom stanju te eventualnim koracima koje treba poduzeti vezano uz tijek liječenja.

GinekologijauSesvetama

Ginekologija bez čekanja

Ginekološka ordinacija sesvetske poliklinike MEDICLARUS odlikuje se obiljem suvremene dijagnostičke opreme, a sama je ordinacija redovito održavana uz strogu dezinfekciju i sterilizaciju instrumenata za Vašu apsolutnu sigurnost pri svakom posjetu. Ova ordinacija doista ima sve što dobar ginekolog treba za rad.

Ovaj je sjajan dijagnostički tim poznat po suradnji s pacijenticama i profesionalnom pristupu liječenju. Individualan pristup svakoj osobi njihov je zaštitni znak, te su u kratkom roku postali poznati kao tim od apsolutnog povjerenja. Sve su ginekološke usluge povjerljive i kvalitetne.

U njihovoj ćete se suvremeno uređenoj čekaonici osjećati ugodno, a ljubazno Vam je osoblje u svakom trenutku na raspolaganju čime se značajno smanjuje napetost pacijentica prije pregleda. 


Brza i povoljna usluga

Svakoj je ženi važan dobar ginekolog, a ovaj je liječnički tim prepoznao tu potrebu. Upravo zato ovaj tim stručnjaka svoju djelatnost obavlja uvažavajući individualnost svake pacijentice, što garantira vrhunsku uslugu.

Uz minimalno čekanje i vrhunsku povjerljivost, kao i profesionalnost, ne sumnjamo da ćete se osjećati ugodno u prostorima ove ginekološke ordinacije.

Djelovanjem stručnog tima uz kvalitetnu suradnju sa specijalistima ginekologije jamče Vaše zadovoljstvo pregledima i liječenjem. Vrhunska i etička usluga Vam je zajamčena, a cijene pregleda i liječenja su realne.

Uistinu dobar ginekolog ono je što Vam osigurava Poliklinika MEDICLARUS iz Sesveta te im se s povjerenjem javite.

Za sve dodatne informacije ili narudžbe, obratite im se na gore navedene kontakte.

 • pon

  8-20h

 • uto

  8-20h

 • sri

  8-20h

 • čet

  8-20h

 • pet

  8-20h

 • sub

  /

 • ned

  /

Motik

Poštovani, lijepo Vas molim informaciju da li imate ugovor sa HZZO, odnosno ukoliko imate da li primate nove pacijente. LP


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr