Zdravlje i medicina

Zdravlje i medicina
Ginekološke ordinacije

Ginekološke ordinacije zdravstvene su ustanove koje mogu biti javne ili privatne, a bave se liječenjem i bolestima ženskog reproduktivnog sustava, odnosno pregledima i liječenjima.

Ginekološke ordinacije mjesta su na kojima se mogu provoditi preventivni pregledi, a specijalisti na području ginekoligije zaduženi su za prepisivanje odgovarajućih terapija, kao i vođenje i kontrolu trudnoće. Ginekološki pregled obuhvaća pregled ženskih genitalnih organa. Ovaj pregled pomaže u ispitivanju veličine i pozicije vagine, cerviksa, maternice i jajnika. On je važan dio preventive i brige o zdravlju odraslih žena. U pregledu se koriste različiti ginekološki instrumenti i aparati, poput ultrazvuka. Ginekolozi su zaduženi i za obavljanje manjih kirurških zahvata na reproduktivnim organima žene, ali i uzimanje briseva koji se dalje analiziraju u laboratoriju.

Svaka ginekološka ordinacija je opremljena posebnom ginekološkom opremom, počevši od ginekološkog stola na kojem se izvode pregledi, kao i velik opseg potrošnog materijala, a uz specijalista ginekologije u ordinacijama djeluje barem jedna medicinska sestra. Sve ginekološke ordinacije pod stalnom su kontrolom Ministarstva zdravlja, kako bi svojim pacijenticama pružale usluge najviše kvalitete. Vrhunske ginekološke ordinacije diljem Hrvatske potražite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju