Dodaj svoju tvrtku
Catering, dostava gotovih jela, roštilja, Vukovarsko-srijemska županija

FATMA 2019 J.D.O.O.


Ive Lole Ribara 26, 31214 Korog

Catering, dostava gotovih jela, roštilj, Vukovarsko-srijemska županija |


FATMA 2019 j.d.o.o. tvrtka je osnovana 2014. godine, sa sjedištem u Korođu, na području Vukovarsko-srijemske županije.

Primarna djelatnost ovog poslovnog subjekta je catering, dostava gotovih jela i roštilja. Također imaju seoski turizam pod nazivom Autohtono eko seosko imanje. Posluje na području Vukovarsko srijemske i Osječko-baranjske županije. Kvalitetne ugostiteljske usluge te usluge smještaja na seoskom imanju prepoznate su od strane zadovoljnih gostiju i ljubitelja dobre domaće hrane.

korog-naslovna

Catering, dostava gotovih jela, roštilj, Vukovarsko-srijemska županija

FATMA 2019 j.d.o.o. poslovni je subjekt koji je specijaliziran za usluge u ugostiteljstvu, primarno se baveći cateringom te dostavom gotovih jela i jela s roštilja. U svojem vlasništvu, tvrtka ima te uspješno vodi Autohtono eko seosko imanje Korođ, koje je specijalizirano za pružanje kvalitetnih usluga seoskog turizma

Autohtono seosko imanje u Korođu svojim će gostima ponuditi prikaz života kakav je nekad bio u tom selu, naseljenom pretežno mađarskim stanovništvom. Od stare kuće, koja je punih 25 godina bila napuštena, vlasnica Mihaela Silović je uz pomoć obitelji i prijatelja uspjela stvoriti ugodan kutak za odmor, uživanje u tradicionalnim jelima koja će biti kombinacija mađarske i slavonske kuhinje, ali i boravak u sobama opremljenim starinskim namještajem. 

Iz bogate ponude izdvajaju domaća autohtona jela toga kraja, koja pripremaju koristeći samo organske namirnice, iz vlastitog uzgoja, koje vješte ruke glavnih kuhara pripremaju u prave male gastronomske rapsodije. Osim autohtone hrane, u ponudi imaju jela s roštilja te vrše dostavu istih na Vašu adresu.

Efikasna, profesionalna i ukusna usluga - FATMA 2019 j.d.o.o.

Usluge cateringa i dostave gotovih jela ono je što u svojoj ponudi ima zastupljeno tvrtka FATMA 2019 j.d.o.o.

Obratite se s povjerenjem.

Za sve informacije, upite i rezervacije, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  6-22h

 • uto

  6-22h

 • sri

  6-22h

 • čet

  6-22h

 • pet

  6-22h

 • sub

  6-22h

 • ned

  6-22h

mesna plata

Interesira me cijena mesne plate - dostava Osijek, za 10 osoba i lepinjice uz platu.


Upit

Zanima me cijena mesne plate - dostavu za 20 osoba u vinkovce


Doboš

Zainteresiran sam za ponudu cateringa za 40 osoba za 18.05.2019. Lokacija: OPG Kovačić, u neposrednoj blizini Spomenika u Batini. Došao bih i kod vas u Korođ na detaljni dogovor. S poštovanjem, Ivan Doboš, Beli Manastir


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr