Turizam i ugostiteljstvo

Catering, priprema i dostava hrane

Kada su u pitanju veća okupljanja i svečana događanja, gotovo je sigurno kako ćete pripremu hrane prepustiti profesionalcima, stoga su tu na raspolaganju razni catering servisi.

Catering bi se najjednostavnije mogao definirati kao ugostiteljski objekt u kojem se obavlja kompletna priprema hrane koja se potom poslužuje na drugim lokacijama. Catering usluge obuhvaćaju nabavu namirnica i pripremu hrane za klijente prema dogovoru, kao i dostavu hrane na traženu lokaciju. U ponudi imaju sve vrste hrane, od predjela, juha, narezaka, glavnih jela i slastica, a kod njih često možete nabaviti i razna alkoholna i bezalkoholna pića u većim količinama. Usluge cateringa klijenti većinom koriste kada su u pitanju pripreme svečanih događanja na kojima se očekuje veći broj ljudi, kao što su vjenčanja, krstitke, rođendani i slično.

Servisi za catering na raspolaganju imaju velik izbor jela među kojima možete birati i uvijek se možete složiti kompletan meni kakav Vam najviše odgovara. Uz samu dostavu jela na dogovoreno mjesto, brojni catering servisi osigurati će Vam i stručno osoblje, odnosno konobare koji će se na Većim eventima pobrinuti za posluživanje jela. Popis catering servisa diljem Hrvatske provjerite na portalu Moja Djelatnost.


Istakni svoju kompaniju

Zašto se registrirati?

Čini li Vam se da se u moru ponuda ponekad lako izgubiti? Unatoč Vašem trudu i raznim ulaganjima i dalje nemate dovoljan broj klijenata? Želite proširiti glas o svojoj djelatnosti, ali ne znate kako? Ne brinite, mi Vam možemo pomoći. Pitate se kako? JEDNOSTAVNO! Registracijom na portalu moja-djelatnost.hr ubrzo postati ćete vidljivi na internetu te će Vas klijenti lako pronaći i kontaktirati.

Dodaj svoju tvrtku

Istaknite svoju tvrtku

Smatrate li da, unatoč trudu i dobrom glasu Vaša tvrtka ne privlači dovoljan broj novih klijenta ? Odvojite se od konkurencije i pojačajte Vašu vidljivosti time privucite više novih kupaca. Sve to je lako uz portal Moja djelatnost.

Istakni svoju tvrtku
Istakni svoju kompaniju