Dodaj svoju tvrtku
Automehaničar u Poreču

DEAN MEHANIKA D.O.O.


FUŠKULIN 60, 52440 Poreč

Automehaničar u Poreču | 


DEAN MEHANIKA D.O.O. je tvrtka prepoznata po visokoj kvaliteti svog rada, a višegodišnje iskustvo najbolja je potvrda kvalitete.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe popravak i održavanje motornih vozila. Vrhunski automehaničarski radovi, ovisno o potrebama korisnika.

automehanicaruporecu3

Automehaničar u Poreču

Tvrtka DEAN MEHANIKA D.O.O. sjedište ima u Poreču, na području Istarske županije. S uspješnim je radom započela 2008. godine.

Glavna djelatnost tvrtke je održavanje i popravak motornih vozila, koji obavljaju automehaničari s bogatim znanjem i iskustvom u radu. Velik broj zadovoljnih klijenata već se uvjerio u visoke standarde koje slijede u svakodnevnom radu.

Na raspolaganju imaju bogato opremljenu radionicu za obavljanje svih zahvata, a u radu koriste isključivo najkvalitetnije materijale, dijelove i alate.

Za zdravlje Vašeg automobila - DEAN MEHANIKA D.O.O.!

automehanicaruporecu7

Popravak i održavanje motornih vozila, Poreč

DEAN MEHANIKA D.O.O. tvrtka je specijalizirana za izvođenje popravaka i održavanje motornih vozila. Ova renomirana automehaničarska radionica može se pohvaliti iznimno profesionalnim odnosom prema klijentima i njihovim limenim ljubimcima, vrhunski opremljenom radionicom koja je u potpunosti opremljena za vršenje svih automehaničarskih zahvata te stručnim osobljem, izrazito sposobnim majstorima i automehaničarima, koji će bez problema napraviti osnovnu dijagnostiku i potrebne zahvate na motornom vozilu.

Slijedeći visoke standarde poslovanja, tvrtka DEAN MEHANIKA D.O.O. uspješno posluje više od deset godina, na zadovoljstvo svojih vjernih klijenata.

Usluge automehaničara ono je što na raspolaganju ima tvrtka DEAN MEHANIKA D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

automehanicaruporecu4

Najbolje automehaničarske usluge, Poreč

DEAN MEHANIKA D.O.O. poslovni je subjekt kji nudi vrhunske automehaničarske usluge, pri čemu izvode popravke i održavanje raznih vrsta motornih vozila. Tvrtka posluje u Poreču, na adresi Fuškulin 60. Ponose se preciznošću i kvalitetom svojih radova, pri čemu koriste suvremenu opremu i alate te najbolje materijale i renomirane marke auto dijelova. Odličan tim mehaničara s lakoćom će izvesti razne vrste zahvata na vozilima.

Odgovornost u radu i visoki standardi poslovanja jamac su daljnjeg poslovnog uspjeha tvrtke DEAN MEHANIKA D.O.O.

Najbolje automehaničarske usluge te kompletni popravci svih motornih vozila ono je što u svojoj ponudi ima DEAN MEHANIKA D.O.O.

Obratite se s povjerenjem.

Za sve informacije i upite, obratite se na navedene kontakte.

 • pon

  09:00-17:00 h

 • uto

  09:00-17:00 h

 • sri

  09:00-17:00 h

 • čet

  09:00-17:00 h

 • pet

  09:00-17:00 h

 • sub

  /

 • ned

  /

Upit za uslugu

Poštovani na putu iz Baranje za Poreč puklo crijevo za vodu za hlađenje motora.U kojem najkraćem roku rješavate kvar i koja je cijena? Unaprijed hvala


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCIJENI TVRTKU

 • 01 6382 984 | 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr