Dodaj svoju tvrtku
Zemljani radovi Šibensko kninska županija

KOBRA-KOP PRUŽANJE USLUGA GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA


Put Magistrale 30, 22203 Rogoznica

Zemljani radovi Šibensko-kninska županija |


"KOBRA-KOP" tvrtka je koja se može pohvaliti dugogodišnjim uspješnim poslovanjem. Sjedište je na području Šibensko-kninske županije, na adresi Put Magistrale 30 u Rogoznici.

Primarna djelatnost obuhvaća obavljanje kompletnih zemljanih radova uz korištenje vrhunske mehanizacije, u čemu slijede visoke standarde odgovornog poslovanja i kvalitete, a čemu svjedoče brojni zadovoljni korisnici njihovih usluga.

Zemljani_radovi_sibensko_kninska_zupanija

Zemljani radovi Šibensko-kninska županija

Tvrtka "KOBRA-KOP" s uspješnim je poslovanjem krenula još davne 1989. godine. Sjedište ima u Rogoznici, a svoje usluge pruža diljem Šibensko-kninske županije. Smještena je na adresi Put Magistrale 30.

Kao svoju primarnu djelatnost ističe pružanje usluga građevinskim strojevima. Najveći naglasaka stavljaju na obavljanje zemljanih radova, a u kvalitetu svih obavljenih poslova već su se uvjerili brojni zadovoljni klijenti koji im se rado obraćaju. Poduzeće je također specijalizirano i za izgradnju protupožarnih prometnica i imeloraciju zemljišta. Posebno se ponose korištenjem vrhunske mehanizacije, ali i najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju dugi vijek trajanja obavljenih zahvata.

Vrhunska usluga zasluga je i tima profesionalnih djelatnika s bogatim znanjem i iskustvom u ovom poslu. Svojim su klijentima u svakom trenutku na raspolaganju te će zajedno s njima uvijek pronaći najkvalitetnije i najbolje rješenje.

Vrhunski_iskopi_za_kvalitetan_temelj_izgradnje

Vrhunski iskopi za kvalitetan temelj izgradnje

Kvaliteta izgradnje svakog objekta leži u njegovim samim temeljima, što najbolje znaju zaposlenici tvrtke KOBRA-KOP. Upravo zato u procesu obavljanja iskopa koriste isključivo vrhunsku mehanizaciju i provjerene tehnike. Skoro 30 godina iskustva u radu najbolje je jamstvo kvalitete i pouzdanosti koju svakodnevno pružaju svojim klijentima.

Brza, efikasna i precizna usluga -  "KOBRA-KOP"

Zemljani radovi samo su dio onoga što na raspolaganju ima tvrtka "KOBRA-KOP" kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno se obratite na navedene kontakte.

 • pon

  /

 • uto

  /

 • sri

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sub

  /

 • ned

  /

Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr