Dodaj svoju tvrtku
GAJETA d.o.o.

GAJETA d.o.o.


Cankarova 6, 10000 Zagreb

Zbrinjavanje medicinskog, opasnog i neopasnog otpada, Zagreb |

Tvrtka GAJETA D.O.O. posluje od 1994. godine na području grada Zagreba, a od 2001. je registrirana.

Tvrtka se primarno bavi obavljanjem poslova sakupljanja opasnog otpada, u čemu slijedi isključivo najviše standarde struke.

gajeta3

Zbrinjavanje medicinskog, opasnog i neopasnog otpada, Zagreb

Tvrtka GAJETA D.O.O. uspješno posluje već dugi niz godina. Kao primarnu djelatnost ističe gospodarenje opasnim i neopasnim te medicinskim otpadom.

Kroz godine tvrtka stjecanjem novih iskustva nudi sve više usluga zahvaljujući poslovnoj organiziranosti te primjeni suvremenih tehnoloških rješenja, tako da su danas sposobni klijentima odraditi kompletnu uslugu u okviru djelatnosti.


Medicinski otpad u bilo kojem stanju krutom, tekućem ili plinovitom može se sastojati od kemijski i biološki opasnih materijala, sortiraju ga prema sastavu koji ga čine opasnim ili po naputku o otpadu koji nastaje pri pružanju zdravstvene zaštite.

Zbrinjavanje medicinskog opasnog i neopasnog otpada dio je onoga što obavlja tvrtka GAJETA D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite ili informacije slobodno se obratite na sve navedene kontakte.

 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sri

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  /

 • ned

  /

Pozdrav...

Zanima me odvoz medicinskog otpada u Varaždinu cca 1 kg mjesečno. Cijena okvirno kao i način poslovanja ugovor ili?

Odgovor - GAJETA d.o.o.

Poštovana, Molimo da nas kontaktirate na mail gajeta@zg.t-com.hr, pošaljite podatke o poslovnom subjektu. Dobit ćete ponudu mailom. Srdačan pozdrav,


Bahun-Golub j.d.o.o

Poštovani,poduzeće Bahun-Golub j.d.o.o, bavimo se pedikurom, te nas zanima kolika je usluga zbrinjavanja otpada.


Infektivni otpad

Postovani moliv Vas ponudu za zbrinjavanje inf.otpaga iz Doma Golubic To se odnosi na otp odnosno gaze od previjanja i krvi oko. 1 kg. mjesecno


Kako i gdje odložiti tj. ekološki zbrinuti infektivni otpad

Poštovani, ja sam diabetičar i svakodnevno koristim lancete, trakice i igle. sve to odlažem u staklenku no ona se puni a ja ne znam gdje i kako ju najsigurnije isprazniti. Koliko znam to spada u infektivni otpad ( medicinski? ) ali kada postavim upit gdje to odložiti i kako svi me upućuju na MKO miješani komunalni otpad što je meni kao laiku apsurdno. pitala sam u ljekarni rekli su dom zdravlja, pitala sam kod liječnika obiteljske medicine kažu ljekarna, pitala sam u reciklažnom dvorištu rekli su ljekarna i pitala sam u Vuk Vrhovac rekli si u plastičnu kutiju i u MKO - užas. Pomozite molim vas, nisam jedini dijabetičar ni u kvartu ni u Zagrebu i vjerujem da nisam jedina sa tim problemom. Molim pomoć i neko univerzalno rješenje koje bi se moglo realizirati svugdje gdje bi bilo zainteresiranih.


radno mjesto vozač

Javljam se na vaš oglas za mjesto vozača. Posjedujem b,c,d i e kategorije.Radio sam duže vrijeme kao vozač blindiranog vozila u firmi sokol marić,nakon toga neko vrijeme kao vozač autobusa u croatia busu.Imam i kod 95.Završio sam prometnu školu.

Odgovor - GAJETA d.o.o.

Poštovani, molim Vas da životopis dostavite na mail: gajeta@zg.t-com.hr Lijep pozdrav Zrinka Jović


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 01 63 14 299
 • info@moja-djelatnost.hr