Dodaj svoju tvrtku

Zastupnik za Atlas Copco pneumatske alate | 


Hermes-Šušnjić d.o.o. je privatna tvrtka s dva stalno zaposlena inženjera. Osnovana je 1994. godine, kao nastavak djelatnosti iz tvrtke Hermes-Inter d.o.o.

Ideja vodilja prikazana je u nazivu tvrtke. Profesionalan pristup prodaji uz prepoznatljivost ljudi koji stoje iza te aktivnosti.

hermes1111

Zastupnik za Atlas Copco pneumatske alate

Hermes-Šušnjić d.o.o. je distributer Atlas Copco Tools&Assembly Systemsa EE za Republiku Hrvatsku. 

Prema organizacijskoj shemi Atlas CopcoTools&Asseembly Systems, Hermes-Šušnjić d.o.o. pripada organizaciji pod nazivom Atlas Copco s.r.o. Slovakia koja je krovna organizacija za tržišta Republike Hrvatske i ostalih zemalja jugoistočne Europe.

Tu pripadaju tržišta Republike Češke, Republike Slovačke, Republike Poljske, Republike Mađarske, Republike Slovenije, Republike Bosne i Hercegovine, Republike Srbije, Republike Makedonije, Republike Bugarske i Republike Rumunjske..


hermes111111

Bogata ponuda garantira vrhunski izbor alata

Osim prodaje alata i opreme iz proizvodnog programa Atlas Copco Tools&Assembly Systemsa servisiramo pneumatske alate, dok za električne alate i pneumatske dizalice koristimo centralni servis Atlas CopcoTools&Assembly Systemsa.

Posvećeni smo povećanju produktivnosti u raznim industrijama u kojima alati Atlas Copco uvijek donose vrijednost više.


hermes88888

Pomoć kod izbora i najboljih rješenja

Sudjelujemo  zajedno s našim kupcima u traženju najboljih rješenja u proizvodnji koristeći sva znanja koja posjedujemo i znanja Atlas Copca stečena u više od 140 godina postojanja.

Posebno nas raduje interes kupaca za mjerenja na radnom mjestu, nakon kojih se i sami uvjere u kvalitetu koju donosimo.

S obzirom na višegodišnje iskustvo, osim Atlas CopcoToolsa i pribora možemo uvijek pomoći kod izbora kompresora Atlas Copco. Kompresore prodajemo po odobrenju organizacije koja pokriva tržište Republike Hrvatske.

Imamo veliku listu kupaca koju se trudimo povećati, ali istovremeno s postojećim kupcima razvijamo odnose uzajamnog povjerenja.

hermes99999

Suradnja s velikim imenima

Tvrtka EccoFinishingAB iz Švedske izašla je iz grupacije Atlas CopcoTools AB prije više od 30 godina ali su ostali kontakti s tom tvrtkom.

Oni su nas prepoznali kao pouzdanog partnera za ovaj dio tržišta. Svakome zainteresiranom pomažemo u izboru pištolja za bojanje ili cijelih sustava za bojanje.

Tvrtka EccoFinishing AB ima reference u svim industrijama, a posebno u automobilskoj industriji.

Zastupnik za Atlas Copco pneumatske alate je tvrtka HERMES-ŠUŠNJIĆ D.O.O. kojoj se s povjerenjem možete obratiti.

Za bilo kakve dodatne upite i informacije obratite se na navedene kontakte.


 • pon

  8-16h

 • uto

  8-16h

 • sri

  8-16h

 • čet

  8-16h

 • pet

  8-16h

 • sub

  po potrebi

 • ned

  /

BHV 26

Da li imate ili da li mozete nabaviti pneumatski iglicar BHV 26 HAMMER?Hvala svakako.Pozdrav.Stokic Dragan,Zrenjanin.


upit brusilica

Poštovani, molim Vas za informaciju da li imate pneumtasku vibracionu brusilicu četvrtastog oblika? Da li ih imate na skladištu i koji je rok isporuke? S poštovanjem, Lea Ruba


Ukoliko ste zainteresirani za proizvode i usluge tvrtke, ostavite upit i dobit ćete odgovor u najkraćem mogućem roku. Upit će biti javno vidljiv na portalu.

OCJENI TVRTKU

 • 099 444 3515
 • info@moja-djelatnost.hr